Astrocenter Blog by

Passen jullie goed bij elkaar?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Heb je net iemand ontmoet en wil je weten of jullie goed bij elkaar passen? Mediums en Paragnosten kunnen deze vraag voor je ophelderen dankzij hun specifieke gaven. Lees hier hoe een ziener je kan helpen.

 

Onze mediums en paragnosten beschikken allen over specifieke gaven. Ze kunnen aanvoelen, zien of in de tarotkaarten lezen of jouw nieuwe relatie kans heeft op slagen. Daarnaast kunnen onze consulenten u steunen en tips geven hoe je jouw relatie kunt laten groeien.

 

Mediums en paragnosten gebruiken vele verschillende technieken bij readings. We bespreken hier 4 technieken die ze kunnen gebruiken om te kijken of jouw relatie kans van slagen heeft.

 

4 methoden om te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen

 

  1. Astrologie

Door de geboortehoroscoop van jullie beide te vergelijken kan een astroloog zien of jullie matchen.  Hij kan bovendien jullie sterke en zwakkere kanten van jullie relatie bekijken. Hierdoor kan de astroloog jullie helpen om jullie relatie te verbeteren wanneer dit nodig is.

 

Binnen de astrologie worden de stand, de beweging en interacties van de planeten geanalyseerd van het moment van de geboorte. Het is een duidelijke en nauwkeurige methode die vele nieuwe inzichten kan bieden in jullie relatie.

Consulteer een astroloog voor nieuwe inzichten in jullie relatie!
Consulteren

 

  1. Numerologie

Een numeroloog kan jullie ook vertellen of jullie wel of niet goed bij elkaar passen. Een numeroloog werkt met geboortedata om conclusies te trekken. Hij zal vragen naar jullie geboortedate en hiermee verschillende berekeningen uitvoeren die een inzicht geven in jullie relatiemogelijkheden. Ook kan hij werken met jullie voornamen. Karaktertrekken en doelen in het leven kunnen hiermee ontrafeld worden.

 

De analyse van de voornamen kan nieuwe inzichten geven in jullie identiteit, jullie potentieel en beweegredenen. Een numeroloog kan kijken of de verschillen die tussen jullie bestaan van belang zijn voor de toekomst van jullie relatie of niet.

Consulteer een numeroloog voor nieuwe inzichten in jullie relatie!
Consulteren

 

  1. Paragnosten

Een paragnost kan verschillende gaven beschikken, zoals helderziendheid, helderhorendheid of heldervoelendheid. Hij kan invoelen op jullie persoonlijkheid en aan de hand hiervan bepaalde signalen opvangen. Door in te voelen kan een paragnost meer informatie geven over de toekomst van jullie relatie.

Consulteer een paragnost voor nieuwe inzichten in jullie relatie!
Consulteren

 

  1. Tarot

De kaarten liegen niet, wordt wel eens gezegd. Een tarotist kan aan de hand van een kaartlegging een duidelijk antwoord geven op bepaalde vragen. De tarotkaarten kunnen een toekomstgebeurtenis onthullen, ook over jullie relatie. Een tarotist kan de sterke en zwakke punten van jullie relatie onthullen door middel van de kaarten.

Consulteer een tarotist voor nieuwe inzichten in jullie relatie!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter