Astrocenter Blog by

5 manieren om de ware te vinden

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Veel vrijgezellen vragen zich af hoe ze de ware (eindelijk) kunnen ontmoeten. Wat is de beste plek, het beste moment en wat is de beste manier om iemand aan te spreken? Helaas zal je soulmate niet uit de lucht komen vallen, dus lees hier hoe je het lot een handje kunt helpen!

 

>> Ben jij klaar om de ware te vinden? Lees hier hoe je jouw zielsverwant herkent! <<

 

De liefde bestaat voor iedereen, ook al kun je soms nog zo wanhopig worden van het feit dat je de ware maar niet vindt. Het vinden van de ware kan snel gaan, maar kan ook tijd kosten. Onthoud dat het veel te maken heeft met je eigen instelling. Ontdek hier 5 manieren om sneller de ware te kunnen vinden.

 

Hoe vind je jouw zielsverwant? 5 tips

 

  1. Vergeet de clichés

De prins op het witte paard, rode rozen, de perfecte date.. zo veel clichés die je het beste lost kunt laten als je de ware wilt vinden. We leggen onszelf en de ander te veel druk op om de ware persoon te kunnen zien. Als je je soulmate wilt ontmoeten houd je dan niet vast aan romantische clichés, hierdoor zal je alleen maar teleurgesteld worden.

 

Blijf nuchter en blijf met beide benen stevig op de grond staan. Bekijk elke nieuwe ontmoeting met een nieuwe frisse blik en wees optimistisch!

 

  1. Heb vertrouwen in jezelf

Je zult wel denken, ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan. En dat is inderdaad zo. Zelfvertrouwen is iets dat moet groeien en tijd nodig heeft. Toch is dit vaak de kern van het probleem. Je vindt jezelf, onbewust, niet goed genoeg voor iemand anders. Voordat je een liefdesrelatie aan kunt gaan is het van belang dat je van jezelf leert houden!

 

Iedereen heeft kwaliteiten, jij ook! Het is de hoogste tijd dat je je ogen opent en inziet dat je er mag wezen. Als je in jezelf gelooft en in jouw waarden en kwaliteiten zal je merken dat het makkelijker is om jezelf open te stellen voor de liefde.

 

>> 10 tips voor meer zelfvertrouwen <<

 

  1. Leer om jezelf te presenteren

We kennen allemaal de twijfels over een outfit voor een date. Dit jurkje? Of toch liever een jeans? Mooie pumps, of toch liever die lekker zittende sandaaltjes…? Het lijkt een oneindig gepuzzel. Toch is de outfit die je draagt niet het belangrijkste!

 

Je karakter en persoonlijkheid moeten goed uit de verf komen op je eerste date. Het is dus belangrijk dat je je lekker in je vel voelt en je outfit kan dit ondersteunen of juist tegenwerken…  Als je je lekker in je vel voelt zal je spontaner over komen en gemakkelijker een leuk gesprek kunnen voeren met je date.

 

  1. Weet wat je wilt

Voordat je aan daten begint is het belangrijk dat je voor jezelf duidelijk hebt wat je wilt. Waar ben je naar op zoek? Een serieuze relatie, een vakantieliefde, een toekomstige man of vrouw? Als je onhaalbare doelen nastreeft kun je alleen maar teleurgesteld worden. Om dit te voorkomen is het van belang dat je voor jezelf duidelijk hebt wat je wilt en vooral wat je niet wilt.

 

>> Leer vanjezelf te houden! 4 tips <<

 

  1. Wees jezelf

Je kunt de ware niet vinden als je jezelf niet bent. Iedereen is zenuwachtig voor een eerste date. Vindt hij me wel leuk genoeg? Maar concentreer je hier niet te veel op. Wees vooral jezelf en probeer je niet voor te doen voor iemand anders. Wees niet bang, je kunt het! Je zult merken wanneer je jezelf bent gaat een date ook een stuk makkelijker!

 

Als je jezelf bent zal je de kans op het vinden van de ware maximaal vergroten!

 

Wil je advies over het vinden van de liefde van een paragnost? De ervaren paragnosten van Astrocenter staan voor je klaar!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter