Astrocenter Blog by

Wat is de link tussen Karma en Soulmates?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Er bestaat een sterk verband tussen karma en soulmates. Ken je dat gevoel van déjà-vu? Het kan zijn dat je iemand hebt ontmoet in een vorig leven die in het huidige leven weer tegen het lijf loopt. Lees er hier meer over!

 

“Soulmates voelen zich onmiddellijk op hun gemak bij elkaar”.

 

We vroegen onze consulent Atlane Joy om ons wat meer uit te leggen over de connectie tussen Karma en soulmates. Lees hieronder wat zij erover zegt.

 

Kun je de link tussen Karma en soulmates wat beter aan ons uitleggen?

Doormiddel van Karma Astrologie kunnen paragnosten zien of voelen of de persoenen uit een vorig leven een soulmate van iemand is of niet. Bij Karma Astrologie wordt ervanuit gegaan dat we in vorige levens families hebben gehad, vrienden hebben gehad en vrienden. Zij kunnen in ons huidige leven soulmates vormen.

 

>> Hoe herken je een zielsverwant? <<

 

Hoe weet je of je een soulmate hebt gevonden?

Een soulmate is iemand waarmee we een directe klik hebben, iemand met wie je direct makkelijk mee kunt praten. Je voelt je onmiddellijk op je gemak en op een onbeschrijfelijke manier gelukkig! Alles veranderd meteen wanneer je jouw soulmate hebt ontmoet.

 

Soulmates kunnen, vanaf het eerste moment, goed met elkaar praten zonder bang te zijn om veroordeeld te worden. Ze zien vaak overeenkomsten met elkaar en voel zich daardoor direct op hun gemak wanneer ze bij elkaar zijn. Wanneer je bij he soulmate in de buurt bent kun je makkelijk ontspannene n je hebt geen moeite om je zwakke kanten te laten zien. Het is niet ongebruikelijk dat soulmates elkaar zo goed aanvoelen dat ze elkaars gedachten bijna kunnen lezen. Ze vullen elkaars zinnen aan, willen hetzelfde doen op het zelfde moment of ze bellen elkaar op exact het zelfde moment.

 

>> 10 telkenen dat jij je zielsverwant gevonden hebt <<

 

Soulmates weten instinctief dat ze de helft zijn van één geheel en er kan dan ook niks tussen ze in komen. Er is een spanning tussen de twee, die zowel seksueel als vriendschappelijk kan zijn. Wanneer je jouw soulmate ontmoet zal je merken dat bepaalde dingen op zijn plaats vallen en je leven kan helemaal op zijn kop staan en een andere richting nemen.

 

Soulmates hebben heus niet altijd exact dezelfde ideeën, maar ze denken in het algemeen wel het zelfde over levensvragen en ze hechten vaak waarde aan dezelfde dingen. Maar pas op, een relatie met een soulmate zal niet altijd soepel verlopen, ook met een soulmate kun je ruzie maken en aan de relatie moet gewerkt worden, net als alle andere relaties. Echter met de jaren wordt dit makkelijker, het is dan ook niet ongebruikelijk dat soulmates zich pas op latere leeftijd tegen komen, wanneer men stabieler in het leven staat.

 

Heb jij het gevoel dat je je zielsverwant hebt gevonden en wil je er over praten met een consulent? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 

Vinden soulmates elkaar altijd?

Het is moeilijk om te garanderen dat ze elkaar altijd zullen vinden, maar het is wel waarschijnlijk dat ze elkaar tegenkomen. Ze hebben vaak dezelfde interesses, hobbies, vrijetijdsbestedingen, passies… soulmates worden vaak tot elkaar aangetrokken doordat ze een bepaalde connectie hebben die uit een vorig leven komt. Een soulmate is iemand met wie je dingen kunt delen, niet alleen in het huidige leven, maar gedurende duizenden jaren en verschillende levens.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter