Astrocenter Blog by

Hoe kun je met jouw beschermengel communiceren?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

We worden altijd omringd door engelen. Onze beschermengel begeleidt ons gedurende ons hele leven. Hij kan ons helpen, troost bieden en een luisterend oor bieden, wanneer we weten hoe we hem kunnen aanspreken. Ken jij jouw beschermengel?

 

Engelen bestaan in verschillende geloven, zoals het Christendom, Jodendom en in de Islam. Ze zorgen voor de communicatie tussen Hemel en Aarde. Sinds jaar en dag doet de mens een beroep op de engelen voor verlichting en hulp.

 

Elke engel symboliseert een andere waarde of kracht waarmee hij personen kan helpen en beschermen. Beschermengelen helpen niet alleen hun beschermelingen, maar  ook degenen die om hun hulp vragen. Je hoeft dus enkel de hulp van een beschermengel te vragen naar gelang je problemen.

 

Iedereen heeft zijn eigen beschermengel, aan de hand van zijn geboortedatum. Dit komt doordat de engelen verbonden zijn aan de beweging van de sterren.

 

Hoe kun je in contact komen met jouw beschermengel?

Iedereen kan in contact komen met zijn beschermengel en hem om advies vragen, wensen delen of angsten toevertrouwen. Er bestaat geen speciaal gebed om in contact te komen met een beschermengel. Je kunt een beschermengel bereiken door te praten met je hart en woorden. Dit kan in stilte, maar ook door hardop te spreken. Het is de oprechtheid die het belangrijkste is.

 

Je kunt alles vragen aan een beschermengel, zolang je hem maar geen bevelen geeft of onredelijke vragen stelt of dingen wenst die anderen pijn kunnen doen.

 

Hoe kun je de stem van jouw beschermengel horen?

Wanneer je erg rationeel en nuchter in het leven staat heb je weinig kans om de stem van jouw beschermengel te horen. Engelen zijn fysiek aanwezig in onze wereld, maar wanneer w eons naar een spirituele dimensie verplaatsen kunnen we toch in contact met ze komen.

 

Wanneer je veel mediteert en goed naar je eigen innerlijke stem kunt luisteren heb je het meeste kans om in contact te komen met jouw beschermengel.

 

Een medium of paragnost kan ook contact maken met jouw beschermengel en zijn boodschappen aan je doorgeven.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter