Astrocenter Blog by

6 tips voor een gelukkig leven

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Iedereen is op zoek naar geluk, maar weet je ook hoe je dit kunt realiseren? Geluk begint bij jezelf, volg deze 6 tip op en je zult merken dat je je lekkerder in je vel gaat voelen!

 

Geluk vinden is niet voor iedereen gemakkelijk. Soms is geluk heel dicht bij, maar zien we het niet direct. Maar onthoud: geluk maak je zelf en ontstaat uit jezelf. Volg de volgende 6 tips op en je zult merken dat je je beter zult voelen en meer geluk zult ervaren!

 

>> Wil je advies van een medium of paragnost? Lees hier hoe zij je kunnen helpen bij het vinden van geluk.

1.     Wees nieuwsgierig

Toon interesse in de wereld om je heen en in domeinen die je nog niet goed kent. Nieuwsgierigheid leidt vaak naar nieuwe hobby’s en bronnen van geluk. Bekijk je omgeving met een open blik en oordeel niet te snel. Wijs niks af voordat je het zelf geprobeerd hebt. Zo ontdek je de wereld opnieuw en jouw verruimde blik stelt je open voor nieuw geluk.

 

2.     Omring je met oprechte personen

Omring jezelf met je echte vrienden en oprechte personen, zij kunnen je opbeuren wanneer dat nodig is en staan altijd klaar voor je. Oppervlakkige kennissen of negatieve contacten kunnen je moraal omlaag halen en ze kunnen ervoor zorgen da je aan jezelf gaat twijfelen. Laat je oprechte vrienden weten dat ze belangrijk voor je zijn. Regelmatig contact met oprechte personen laadt je batterij weer op en je zult je positiever voelen!

 

3.     Vind een doel in het leven

Dit klinkt heel groots, maar je kunt hierbij denken aan een hobby, een sport of een andere passie. Een hobby of passie brengt positiviteit in je leven en voor ‘quality time’ met jezelf! Zoek iets dat je echt leuk vindt en waar je energie uit kunt halen. Wanneer je jouw passie met anderen kunt delen brengt dit nog een extra dementie.

 

 >> Zit je niet lekke rin je vel? Heb je behoefte aan advies? Consulter onze ervaren consulenten!

 

4.     Denk positief

Dit klinkt inderdaad makkelijker dan gezegd, maar positief denken is echt het halve werk! Probeer in moeilijke situaties niet te veel te piekeren en concentreer je niet op het negatieve. Probeer in elke vervelende situatie een positief puntje te vinden. Door positief te blijven zal je merken dat je makkelijker oplossingen vindt voor problemen. Bovendien verlicht je de druk op je schouders en zie de toekomst positiever!

 

5.     Wees actief

Dit wil zeggen, in letterlijke en figuurlijke zin. Regelmatig bewegen helpt je om positief te blijven. Dit kan een sport zijn, maar ook lekkere wandeling door de natuur of een middagje fietsen. In figuurlijke zin help een actieve houding ook. Wees niet passief wanneer er obstakels op je weg komen, pak ze aan en veeg ze uit de weg!

 

6.     Bepaal je eigen leven

Laat anderen geen keuzes in jouw plaats maken. Jij bepaalt wat je doet met jouw leven, niet iemand anders. Maak je eigen keuzes, bepaal je eigen doelen in het leven en luister naar jouw eigen behoeften en wensen. En onthoudt: fouten bestaan niet. Wanneer een van jouw keuzes minder goed uitpakt, zie dit dan als een wijze les en denk positief!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter