Astrocenter Blog by

Wat zegt jouw slaaphouding over je persoonlijkheid?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Het lijkt onbenullig, de houding waarin je slaapt. Toch zegt dit meer over je dan je denkt! Je denkt er niet over na, je doet het gewoon en het is deze onbewuste houding die een afspiegeling is van jouw persoonlijkheid. Ontdek hier wat jouw slaaphouding over je zegt!

 

Sommigen houden ervan om op hun buik te slapen, anderen zweren bij de foetushouding. Wat je favoriete houding ook is, het gaan geheel vanzelf en het is een natuurlijk proces. Bekijk hieronder wat jouw favoriete slaaphouding over je zegt!

 

Foetushouding

Personen die in de foetushouding slapen staan bekend om de persoonlijkheid “ruwe bolster, blanke pit”. Je lijkt in het eerste opzicht sterk en stoer, maar achter deze façade zit juist een heel zacht en kwetsbaar persoon. Je kunt nog wel eens verlegen zijn als je nieuwe mensen ontmoet, maar je bent wel snel op je gemak. Deze slaappositie komt het vaakst voor bij vrouwen.

 

Op de zij

Je bent een persoon die houdt van sociale contacten en je staat open voor nieuwe uitdagingen en avontuur. Je houdt ervan om in groepen te zijn en je maakt snel nieuwe contacten. Je kunt af en toe wat naïef overkomen, kijk uit dat men hier geen gebruik van maakt. Wanneer je op je zij slaapt ben je in balans met jezelf.

 

Op de buik

Personen die op hun buik slapen willen onbewust de controle bewaren over situaties. Niet alleen willen ze graag het oppervlakte van het bed onder controle houden, ook allerlei situaties in het dagelijks leven geef je niet zomaar uit handen. Ze willen graag hun omgeving beheersen. Je houdt ervan om in het gezelschap van vrienden en familie te zijn. Extreme situaties zijn niet jouw ding en ook kritiek kun je moeilijk ontvangen.

 

Zeester

Dit is een open houding, van mensen met een open karakter. Slaap je in de houding van een zeester? Dan ben je iemand die een luisterend oor biedt aan vrienden en altijd bereidt is om anderen te helpen. Je bent niet iemand die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Jouw helpende hand als vriend(in) is dan ook nooit uit eigenbelang.

 

Soldaat

Slaap je op je rug, met je handen langs je zij, dan ben je iemand die zeker van zichzelf is. Je bent helemaal zen en relaxt. Je wilt altijd het hoogst haalbare bereiken en je stelt dan ook hoge eisen aan jezelf en je omgeving. Je hebt een sterke persoonlijkheid en je geniet met volle teugen van wat het leven jou te bieden heeft.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter