Astrocenter Blog by

De voordelen van een chat-consult

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Naast de spirituele hulplijn biedt Astrocenter ook chat-consulten aan. Sommige consulenten kunt u dus ook vragen stellen via de chat. Lees hier hoe het werkt en wat de voordelen zijn!

 

Soms heb je even geen zin of tijd om via de telefoon met een consulent te spreken, dan is een chat-consult een goede oplossing. Een spiritueel consult via de chat kan net zo goed zijn als een telefonisch consult. Bepaalde vragen kunnen de ervaren consulenten van Astrocenter ook via de chat beantwoorden.

 

Wat voor vragen via de chat?

De meeste consulenten hebben een naam en geboortedatum nodig om vragen via de chat te kunnen beantwoorden.  Dus heb je vragen die je liever niet bespreekt aan de telefoon met een consulent? Probeer dan eens de chat uit!

 

Het kan voorkomen dat de consulent toch beter kan invoelen via de telefoon, dan kan de consulent voorstellen om een telefonisch consult te doen. Sommige van de consulenten bij Astrocenter geven om deze reden geen chat-consulten. U vindt de consulenten die chat-consulten geven door middel van het chat icoontje op het profiel.

 

Heb je vragen voor een van onze consulenten? Klik hier voor een overzicht
Consulteren

 

Consulenten met verschillende specialiteiten

De consulenten van Astrocenter hebben allen verschillende specialiteiten. Op de website vindt je 6 verschillende categorieën: tarot, engelenkaarten, astrologie, mediums, paragnosten en numerologie. Hier kun je dus al een eerste selectie maken, wanneer je op zoek bent naar een consulent met een specifieke gave.

 

Daarnaast vindt je ook 4 thema’s: liefde, carrière, familie en financiën. Binnen deze thema’s vindt u consulenten die gespecialiseerd zijn in vragen rondom een van de thema’s.

 

U kunt een consulent dus kiezen op basis van verschillende specialiteiten en thema’s. Wil je chatten met een consulent? Let dan even op het chat-icoontje!

 

Je kunt de consulenten ook telefonisch bereiken als een persoonlijk gesprek wenst, of een e-mail consult aanvragen.

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter