Astrocenter Blog by

10 tekenen dat jij je zielsverwant gevonden hebt!

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Een zielsverwant vinden uit de 7 miljard mensen op aarde lijkt gekkenwerk en bijna ondoenlijk. Toch zijn er meerderen die beweren hun zielsverwant gevonden te hebben. Ben jij er één van? Ontdek hier de 10 tekenen dat jij je zielsverwant gevonden hebt!

 

Iemand vinden die perfect bij jou past kan lastig zijn en tijd in beslag nemen, maar het is het waard! Het leven is toch echt fijner met die ene persoon aan je zijde. Heb jij iemand gevonden die perfect bij je past? Hebben jullie aan één woord genoeg?

 

Hoe weet je dat je de juiste persoon hebt gevonden? Degene met wie we ons hele leven willen delen? Het is niet makkelijk, maar met sommige personen hebben we direct een klik. Je begrijpt elkaar en je hebt het gevoel alsof jullie elkaar al tijden kennen. Is het jouw zielsverwant? Doe de test!

 

10 tekenen dat jij de man of vrouw van je dromen hebt gevonden!

1. Jullie hebben aan één woord genoeg. Jullie begrijpen elkaar, ook zonder woorden. Een blik zegt voor jullie genoeg, wat nogal eens tot lachbuien kan leiden. Jullie vrienden snappen hier niks van… De zielsverwant is iemand die je op intuïtie benaderd, met wie je diepe gesprekken kunt hebben en waarmee alleen samen zijn al genoeg is!

 

2. Je voelt je goed bij hem of haar. Wanneer we onze wielsverwant tegen komen weten we het gewoon, het zit goed! Je stel je geen vragen over de toekomst, jullie relatie is vanzelfsprekend.

 

3. Je hebt het gevoel dat jullie elkaar al jaren kennen. Het valt niet uit te leggen, jullie kennen elkaar net, maar hebben het gevoel dat jullie elkaar al jaren kennen. Deze persoon betekent alles voor je.

 

4. Jullie voelden je direct bij elkaar op jullie gemak. Zielsverwanten communiceren met elkaar zonder gene, het is helemaal natuurlijk. Jullie zijn niet bang om beoordeeld te worden, alles voelt als vanzelfsprekend tussen jullie. Jullie zijn compleet op je gemak.

 

5. Jullie voelen een onbeschrijfelijke aantrekkingskracht. Wat er tussen jullie gebeurd is onbeschrijfelijk. Jullie zijn als twee magneten. Je hoeft elkaars hand maar te pakken of jullie krijgen kippenvel.

 

6. Jullie kennen geen sleur. Jullie dagen elkaar uit. Zielsverwanten hebben een diepe connectie en testen elkaar. Jullie relatie is alles behalve saai!

 

7. Jullie hebben dezelfde kijk op het leven. Jullie toekomstplannen zijn het zelfde, jullie denken over vele onderwerpen het zelfde. Jullie voelen en vullen elkaar perfect aan. Jullie zijn het heus niet altijd eens, maar dan gaat het om details.

 

8. Liefde kent geen leeftijd. Een zielsverwant kun je gedurende je hele leven ontmoeten, hier zit geen leeftijd aan vast. Zielsverwanten willen maar één ding: elkaar vinden!

 

9. Jullie vullen elkaar aan. Het lijkt wel alsof jullie één persoon vormen. Jullie hebben elkaar nodig om je goed te voelen. Zonder hem of haar ben je niet compleet…

 

10. Jullie lachen veel! Jullie humor past bij elkaar en samen hebben jullie dan ook de grootste lol!

Heb jij het gevoel dat je je zielsverwant hebt gevonden en wil je er over praten met een consulent? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter