Astrocenter Blog by

Hoe herken je een zielsverwant?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Heb je het gevoel dat je een persoon al kende voordat je hem eerder ontmoet had? Voelen jullie je onweerstaanbaar aangetrokken tot elkaar? Hebben jullie aan één woord genoeg? Misschien is dit wel je zielsverwant! Lees hier hoe je een zielsverwant kunt herkennen!

 

Van nature voelen we ons meer aangetrokken tot bepaalde personen dan anderen. Met bepaalde personen verloopt een gesprek super soepel, met anderen juist niet. Met bepaalde personen heb je aan één woord genoeg, jullie begrijpen elkaar.

 

We kunnen soms het gevoel hebben dat we een persoon al ons hele leven kennen, zonder dat dit daadwerkelijk het geval is. Soms heb je een hekel aan iemand, zonder logische reden… Zou het iets te maken hebben met vorige levens? Onzichtbare banden? Misschien heb je iemand al eens ontmoet in een eerder leven?

 

Karma en zielsverwantschap

Karma kan als volgt uitgelegd worden: elk leven vertegenwoordigd een nieuwe ervaring voor de ziel. De ziel komt op aarde om te werken, zich te verbeteren, te leren van fouten in het verleden, leren en liefde te geven en te ontvangen.

 

Karma is niet iets negatiefs, zoals sommigen wel eens denken. Het is een begrip uit het boeddhisme en hindoeïsme, en staat voor “handelen” of “actie”. Men gaat er van uit dat elke handeling een gevolg heeft, op elke actie volgt een reactie. Deze reactie kan ook tot uiting komen in een volgend leven. Er wordt er vanuit gegaan dat alle aardse levens van een ziel aan elkaar verbonden zijn.

 

Heb jij het gevoel dat je je zielsverwant hebt gevonden en wil je er over praten met een consulent? Onze consulenten staan voor je klaar!
Consulteren

 

Wat is een zielsverwant?

De ontmoeting van een zielsverwant gebeurt volledig op mentaal gebied, we volgen onze gevoelens en intuïtie. Hierbij kunnen we een gevoel hebben dat we een persoon al kennen, een déjà-vu. Soms kan dit zelfs een beetje eng zijn of verwarrend. Bij een zielsverwant kan het gaan om een persoon die we ons herinneren uit een vorig leven. Deze herinnering zijn we kwijt geraakt bij onze geboorte. Deze herinnering zit onze ziel en heeft ons niet volledig verlaten.

 

 >> 10 tekenen dat je jouw zielsverwant gevonden hebt!

 

Personen die een soortgelijke ontmoeting hebben meegemaakt vertellen over een gevoel van herkenning, een onbeschrijfelijke aantrekkingskracht en een soort magie. Alsof ze elkaar al jaren kenden. Wanneer beide personen dit gevoel herkennen is dit een heel speciaal moment. Geniet van dit moment en geef je over aan de magie!

 

Relaties die op een dergelijke wijze beginnen zijn niet altijd makkelijk. Ze zijn zeer intens en het dan ook geen sleutel tot succes. Ook een relatie met een zielsverwant kan stuk lopen… Niks is zeker in het leven!

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter