Astrocenter Blog by

Het verschil tussen een paragnost en een medium

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Vaak krijgen we de vraag wat het verschil eigenlijk is tussen een paragnost en een medium. Men wil graag weten bij wie men terecht kan, met bepaalde vragen. We zullen hier het verschil tussen een medium en een paragnost voor u beschrijven en aangeven met welke vragen u bij ze terecht kunt. 

 

Helderziende

Vaak worden de termen helderziende en paragnost doorelkaar gebruikt. Dit is begrijpelijk, want helderziendheid is een veelvoorkomende gave van een paragnost. Helderziendheid is een paranormale gave, wat inhoudt dat de helderziende visioenen ziet. De helderziende heeft het vermogen om beelden te waarnemen op buitenzintuigelijke wijze. De beelden die de helderziende ziet zijn van gebeurtenissen die op een andere plaats en op een andere tijd plaats vinden. De gebeurtenissen kunnen zich in het verleden, heden of in de toekomst plaatsvinden.

Bij een helderziende kunt u terecht met vele verschillende vragen. Vragen op het gebied van liefde, familie, werk of geld bijvoorbeeld. Ze kunnen berichten doorkrijgen uit het verleden, heden of de toekomst

 

Paragnost

Een paragnost beschikt vaak over verschillende paranormale gaven. Hiervan is helderziendheid er een voorbeeld, maar ook heldervoelend, helderhorend en helderruikend zijn gaven waarover een paragnost kan beschikken. Een paragnost kan beschikken over één van deze gaven, maar ook een combinatie van meerdere gaven. De term paragnost wordt dan ook eigenlijk als overkoepelende term gebruikt.

Een paragnost kan u op verschillende wijzen helpen, afhankelijk over welke gaven hij of zij beschikt. U kunt doorgaans terecht meer een breed scala aan vragen. Daarnaast kunnen paragnosten verschillende hulpmiddelen gebruiken bij hun readings, zoals tarotkaarten, engelenkaarten, een pendel, etc.

 

Heb je vragen voor een paragnost? Contacteer een van onze ervaren paragnosten!
Consulteren

 

Medium

Een medium heeft naast paranormale gaven ook de gave om contact te maken met bepaalde entiteiten zoals overleden personen (en soms dieren) engelen, demonen, etc. De term medium staat hier dan ook letterlijk voor contactpersoon. Mediums kunnen gevoelens, beelden, zinnen, woorden doorkrijgen van geesten. Deze kunnen ze doorgeven aan de persoon voor wie ze bestemd zijn of op wie ze betrekking hebben.

Een medium kan naast de gave om contact te maken met overleden personen dus ook beschikken over andere paranormale geven. Vaak is dit een combinatie. Zo kunnen mediums ook helderziend, helderhorend, heldervoelend, of helderruikend zijn.

Bij een medium kunt u terecht met vragen over en aan uw overleden dierbaren. Sommige mediums kunnen zelfs contact maken met uw overleden huisdier.

 

Heb je vragen voor een medium? Contacteer een van onze ervaren mediums!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter