Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Vissen versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je gevallen voor iemand met het sterrenbeeld Vissen? Dat is niet zo gek! Iedereen houd van zijn gevoelige karakter… Lees hier hoe je hem of haar het beste kunt benaderen.

 

Het sterrenbeeld Vissen is erg geliefd. Het is een gevoelig persoon en een grote romanticus! Hij is diepgaand en is een liefdevol persoon! Hoe dit sterrenbeeld in elkaar zit en waarvan hij houdt op het gebied van de liefde lees je hier.

 

Vissen

De persoonlijkheid van de Vissen

De Vissen is het meest sentimentele sterrenbeeld van de dierenriem. Hij voelt alles wat er om hem heen gebeurt heel goed aan en dit kan hem soms angstig maken. Hij is een idealist die behoefte heeft om te geloven in de ware liefde! Dit sterrenbeeld is heel attent, romantisch en diepgaand. Hij doet graag veel moeite om het zijn geliefde naar de zin te maken. Hij volgt zijn emoties en laat zich hier compleet door meeslepen. Hij droomt van het vinden van de ware liefde!

 

Waar valt de Vissen op?

De Vissen is een dromer, die graag gelooft in de toekomst. Hij kan uren dagdromen en leeft soms in zijn eigen wereldje. Om zich op zijn gemak te voelen heeft hij veel liefde nodig. Daarnaast wil hij zich graag nuttig voelen. Zijn ideale partner is zachtaardig, creatief en emotioneel afhankelijk. Om hem te versieren kun je het beste over de liefde met hem praten! Laat hem weten dat je hem nodig hebt en dat je je één wilt voelen met hem.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Vissen in de liefde

Zoals gezegd is dit sterrenbeeld erg romantisch en je kunt dan ook liefdesverklaringen verwachten in de vorm van cadeautjes, verassingen en romantische dates. Hij wil zich graag een voelen met zijn geliefde en wil dan ook graag vaak samen zijn met zijn. Afscheid nemen of afgezonderd zijn van zijn geliefde is erg moeilijk voor de Vissen!

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Vissen

Zijn grootse kwaliteit is waarschijnlijk zijn immense toewijding. Hij zet graag zijn eigen belang opzij voor zijn geliefde. Hij is geduldig en bescheiden.

 

Zijn emoties kunnen soms te veel plek in beslag neen en hem tegenhouden in het leven. Hij kan zich hier maar moeilijk overheen zetten, wat jammer is want hij mist zo dingen in het leven.

 

De Vissen past bij:

Het sterrenbeeld Vissen past goed bij de Kreeft of een Schorpioen. Hij waardeert het zachtaardige en emotionele karakter van de Kreeft. Bij de Schorpioen valt hij op het mysterieuze karakter en zijn algehele persoonlijkheid.

 

De Vissen houdt van:

De Vissen is intuïtief en emotioneel. Hij voelt emoties en stemmingen perfect aan. In de liefde streeft hij naar een samensmelting van lichaam en geest, hij wil zich één voelen met zijn geliefde. Hij wil graag het gevoel hebben dat hij en zijn omgeving de zelfde mening delen. Hij heeft veel liefde nodig! De Vissen is nogal een dromer en hij houdt er ook van om weg te dromen in zijn eigen gedachten.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter