Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Waterman versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

 

De Waterman is een origineel en vrijgevochten persoon. Bij hem hoef je je zeker niet te vervelen, hij neemt je mee op avontuur! Toch is hij niet makkelijk te versieren, je vindt hier meer over zijn karakter en waar hij van houdt.

 

WatermanDe persoonlijkheid van de Waterman

De Waterman heeft een dynamisch karakter, hij zit vol energie en heeft altijd wel zin in een avontuur! De Waterman kan erg extravagant zijn, wat soms tot ergernis kan leiden bij zijn omgeving. Hij is veelzijdig en ongrijpbaar voor anderen. In de liefde is hij op zoek naar een relatie vol sensatie, waarin ieder de vrijheid van de ander respecteert. Hij heeft altijd behoefte aan nieuwe dingen op emotioneel en sociaal gebied. De Waterman is erg gehecht aan zijn vrijheid en heeft een groot gevoel van eigenwaarde.

 

Waar valt de Waterman op?

Dit sterrenbeeld is dol op uitgaan en nieuwe mensen ontmoeten. Hij houdt ervan om te communiceren met mensen met verschillende achtergronden, de Waterman heeft een heel open karakter. De persoon van zijn dromen is onafhankelijk en origineel. Hij wil zijn idealen en visie op het leven graag kunnen delen met zijn geliefde. Om hem te versieren moet je hem op een originele manier benaderen: veras hem! Laat zien dat je van hem houdt, maar dat je ook zijn vrijheid respecteert.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Waterman in de liefde

De Waterman gelooft niet in de ware en een uitgestippeld toekomstplan. Hij wil verliefd zijn en continu nieuwe dingen ontdekken in de liefde. De Waterman is niet erg stabiel in de liefde, hij heeft vaak last van bindingsangst. Dit kan er voor zorgen dat hij zich nogal eens op glad ijs bevind wat de liefde betreft…

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Waterman

De Waterman leeft zijn leven 200%, met hem verveel je je nooit! Hij heeft altijd nieuwe ideeën of nieuwe activiteiten om je te laten ontdekken. Hij houdt dan ook van ‘out of the box’ denken.

 

Dit sterrenbeeld kan zijn balans maar moeilijk vinden en hij hecht geen waarde aan regels. Zijn overmatige nonchalance kan tot ergernis leiden bij zijn omgeving.

 

De Waterman past bij:

De Waterman vormt een goed stel met een Tweelingen of een Weegschaal. Hij waardeert het feit dat de Tweelingen zich gemakkelijk kan aanpassen en altijd op zoek is naar nieuwe dingen. Bij de Weegschaal houdt hij van zijn sympathieke karakter en het feit dat hij kalm en in balans is.

 

De Waterman houdt van:

De Waterman is in de eerste plaats origineel! Hij kan goed communiceren en is extravert. Hij wil graag veel vrienden en kennissen hebben. Nieuwe mensen leren kennen is voor hem erg belangrijk. Hij houdt van nieuwe technologieën en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij is nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en avonturen. Hij doet dingen op zijn eigen manier!  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Stier

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Stier hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter