Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Boogschutter versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je gevallen voor het optimistische karakter van iemand met het sterrenbeeld Boogschutter? Niet zo gek met zijn fijne karakter! Weet je niet hoe je het hart van de Boogschutter kunt veroveren? Lees hier dan snel meer over zijn karakter en waarvan hij houdt!

 

De Boogschutter is optimistisch en is doorgaans goedgehumeurd. Niet gek dus dat hij in de smaak valt! Hij houdt van simpelheid en maakt het dus niet te moeilijk als je een Boogschutter wilt versieren.

 

Boogschutter

De persoonlijkheid van de Boogschutter

De boogschutter kan over het algemeen twee soorten karakters hebben. In de eerste plaats kan hij conservatief en actief zijn. Hij houdt zich aan de gezette regels. Maar er zijn ook Boogschutter die juist avontuurlijk zijn en speels… Hij heeft er behoefte aan om zich sociaal geïntegreerd te voelen. Hij hecht veel waarde aan zijn voorkomen en imago, hij wil graag goed voor de dag komen. De Boogschutter is trots en hij houdt ervan om geliefd te zijn. Hij is optimistisch, warm en dynamisch. Hij zorgt altijd voor leven in de brouwerij!

 

Waar valt de Boogschutter op?

De Boogschutter is een grappenmaker en hij houdt totaal niet van problemen. Hij laat liever alles zijn gangetje gaan en is dan ook een persoon die makkelijk in de omgang is. Zijn ideale partner is joviaal en moet niet moeilijk doen. Hij valt op optimistische en sympathieke persoonlijkheden en een avontuurlijke instelling is mooi meegenomen! Om een Boogschutter te versieren moet je zijn leven kunnen verrijken. Laat hem nieuwe dingen ontdekken en neem hem mee op avontuur.

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Boogschutter in de liefde

Als de Boogschutter van iemand houdt gaat alles gemakkelijk. Hij houdt van eenvoudige, eerlijke relaties gebaseerd op vertrouwen. Zijn behoefte aan avontuur kan zomaar ineens de kop opsteken en hij kan hierdoor soms ideeën krijgen over buitenechtelijke relaties. Maar, wanneer hij de ware heeft gevonden is de Boogschutter zeer trouw!

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Boogschutter

De grootste kwaliteit van de Boogschutter is toch wel zijn optimisme. Daarnaast is het een warm en dynamisch persoon die bij iedereen geliefd is. Hij zit vol leven en geeft energie aan zijn omgeving!

 

De Boogschutter kan soms een tikkeltje overenthousiast zijn, tot vervelends toe. Zijn omgeving kan zich hier aan gaan ergeren.

 

De Boogschutter past bij:

Dit sterrenbeeld past goed bij een Ram of een Leeuw. Hij waardeert de onbevangenheid en het doorzettingsvermogen van de Ram. Bij de Leeuw houdt hij van zijn imposante karakter.

 

De Boogschutter houdt van:

De Boogschutter is instinctief en heeft een dierlijk instinct. Hij houdt van de eenvoudige deugden van het leven, maar hij houdt ook van avontuur en reizen. De Boogschutter houdt van de natuur en is een sfeermaker. Hij houdt ook wel van een feestje! Hij is een pure optimist, hij is joviaal en vol goede wil. Het is een makkelijk persoon om mee te leven!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter