Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Schorpioen versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je gevallen voor het vurige karakter van iemand met het sterrenbeeld Schorpioen? Niet zo gek, Schorpioenen hebben ook een onweerstaanbaar karakter! Lees hier hoe je een Schorpioen het best kunt benaderen en voor je kunt winnen!

 

De Schorpioen heeft een magnetisch karakter, hij is mysterieus en ontzettend aantrekkelijk. Daarnaast is dit ongetwijfeld het vurigste sterrenbeeld uit de dierenriem! Bereid je maar vast voor op een spannende relatie! Lees hier hoe je bij een Schorpioen in de smaak kunt vallen.

 

SchorpioenDe persoonlijkheid van de Schorpioen

De Schorpioen is niet alleen vurig, hij is ook ontzettend mysterieus. De Schorpioen is geheimzinnig en houdt er niet van om met zijn emoties te koop te lopen. Hij kan moeilijk omgaan met tegenslagen en houdt zijn gevoelens liever voor zichzelf. De vurige en gepassioneerde Schorpioen is een onvermoeibare minnaar, maar hij is ook jaloers en bezitterig! Hij kan agressief worden als men te dicht in de buurt komt van zijn partner.

 

Waar valt de Schorpioen op?

De Schorpioen is van nature gepassioneerd en hij heeft dan ook altijd wel een hobby waar veel tijd in gaat zitten. Zijn passie gaat door tot in de slaapkamer en hij is dan ook een gepassioneerde minnaar. Hij houdt ervan om tegenslagen aan te gaan, ze stimuleren hem om uit te blinken. Om bij een Schorpioen in de smaak te vallen moet je over een mix van mysterie en intelligentie beschikken. Laat hem fantaseren, hij houdt van het kat en muis spel!

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Schorpioen in de liefde

Dit is het meest vurige sterrenbeeld van de dierenriem! Wanneer hij van iemand houdt, dan doet hij dit met passie! Hij laat zich leiden door zijn instinct, zonder dit in twijfel te trekken. Hij houdt van de sensatie van passie! Maar let op, de Schorpioen is ook ontzettend jaloers!

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Schorpioen

Dit sterrenbeeld is erg discreet en kan goed geheimen bewaren. Zijn geliefden kunnen hem alles toevertrouwen, hij bewaart geheimen veilig met zich mee. Vrienden en familie kunnen hem volledig vertrouwen.

 

De Schorpioen gedraagt zich mysterieus en zijn omgeving heeft dan ook vaak moeite om hem te doorgronden en te begrijpen. Dit belemmert hem in relaties.

 

De Schorpioen past bij:

De Schorpioen vormt een mooi koppel met een Kreeft of Vissen. Hij waardeert de intuïtieve kant van de Kreeft en het gevoel van verwondering van de Vissen.

 

De Schorpioen houdt van:

Als de Schorpioen een doel voor ogen heeft, wijkt hij hier maar moeilijk van af. Hij bijt zich erin vast, hoe moeilijker hoe harder hij zijn best doet. Hij houdt van de uitdaging! In de liefde is hij altijd op zoek naar de beweegredenen van de ander en de geheimen van diegene. Hij is de vurigste en meest gepassioneerde van de dierenriem, ook tussen de lakens!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter