Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Maagd versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Gaat jouw hart sneller kloppen van een persoon met het sterrenbeeld Maagd? Als je zijn of haar hart wilt veroveren heb je geduld nodig! Lees hier hoe je in de smaak kunt vallen bij een Maagd.

 

Het sterrenbeeld Maagd gaat niet over één nacht ijs. Dit sterrenbeeld heeft tijd nodig om te bepalen of hij iemand kan vertrouwen of niet. De eerste tip is dan ook, jaag de Maagd niet op!

 

Maagd

De persoonlijkheid van de Maagd

De Maagd is de perfectionist van de dierenriem! Het is een pietje precies, bijna op het irritante af. De Maagd laat niks aan het toeval over. Hij hecht veel waarde aan moraal en plichtsbesef en legt zichtzelf een bepaalde druk op waarvan hij niet afwijkt. Dit verwacht hij ook van zijn partner. De maagd is eerlijk en oprecht en op zoek naar perfectie in een relatie. Als hij dit eenmaal gevonden heeft, laat hij niet meer los! Hij droomt ervan om een gezin te stichten en perfecte harmonie te leven.

 

Waar valt de Maagd op?

De Maagd houdt van orde. Een opgeruimd huis en een opgeruimde geest stellen hem gerust. De persoon van zijn dromen is bescheiden en huiselijk. De Maagd houdt van open personen die te vertrouwen zijn. Om de Maagd te verleiden kun je laten zien dat hij jou door en door kent en dat hij met jou niets te kort zal komen. Bewijs jouw toewijding aan de Maagd op een delicate manier. Haal hierbij alles uit de kast, want de Maagd is niet makkelijk te overtuigen!

 

De Maagd in de liefde

De Leeuw twijfelt voortdurend, aan alles en iedereen en is niet gemakkelijk te veroveren. Wanneer de Maagd zijn keuze heeft gemaakt doet hij alles voor zijn geliefde. De Maagd is zeer kritisch op zichzelf en voelt zich snel schuldig over dingen, zelf wanneer het niet zijn fout is.

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Maagd

De Maagd kan heel goed luisteren. Hij kan anderen geduldig aanhoren, zonder een oordeel te vormen. Hij geeft vrienden en familie altijd goed advies.  Hij heeft veel aandacht voor de personen om hem heen en hij besteedt altijd een beetje extra zorg aan degenen waarvan hij houdt.

 

Zijn voorliefde voor goed werken en aandacht voor details kan hem snel irritant maken voor zijn omgeving. Zijn maniakale kant kan er voor zorgen dat hij geen geduld heeft voor zijn omgeving.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Maagd past bij:

De Maagd vormt een harmonieus koppel met een Stier of een Steenbok. Hij houdt van de pragmatische insteek van de Stier en de standvastigheid van de Steenbok.

 

De Maagd houdt van:

Dit sterrenbeeld heeft zoals gezegd een perfectionistisch karakter. Hij hecht waarde aan de kleinste details en zorgt ervoor dat de orde wordt gerespecteerd. Hij houdt van opruimen en een goede organisatie. De Maagd heeft een indrukwekkende werkcapaciteit en het is dan ook een modelwerknemer. Ook in zijn relaties is hij erg toegewijd!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter