Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Kreeft versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Wil je het hart van een Kreeft veroveren, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt benaderen? Lees dan snel onze tips in dit artikel!

 

De Kreeft is de knuffelbeer van de dierenriem, maar let op, ze hebben ook karakter! De Kreeft laat zich niet zo makkelijk versieren en dit kan je nog wel eens wat tijd gaan kosten… Lees hieronder direct onze tips!

 

Kreeft

De persoonlijkheid van de Kreeft

De Kreeft is een echte knuffelbeer! Agressiviteit kent dit sterrenbeeld niet, maar hij kan zich zeker wel verweren. Dit sterrenbeeld is gevoelig, heeft een sterke intuïtie en is erg attent. Hij houdt ervan om een routine te hebben, dit werkt geruststellend voor hem. Hij houdt niet van veranderingen. De Kreeft kijkt graag naar het verleden, zijn roots zijn erg belangrijk voor hem. Familiebanden zijn heel belangrijk voor de Kreeft en hij is dan ook een fantastische ouder en/ of man/vrouw.

 

Waar valt de Kreeft op?

De Kreeft droomt van een partner die graag kinderen wil. Zijn ideale wederhelft heeft een dromerig karakter en heeft behoefte aan bescherming en geruststelling. De partner van de Kreeft moet waarde hechten aan familie, een gezin en een thuis. Om het hart van een Kreeft te veroveren moet je veel tijd met hem of haar doorbrengen. Het kan soms even duren voor de Kreeft je volledig vertrouwd, hij wil zeker zijn van zijn keuze.

 

De Kreeft in de liefde

De Kreeft is erg bezitterig, het is voor hem een echte noodzaak om veel tijd dor te brengen met zijn geliefde. De emotionele afhankelijkheid van de Kreeft kan soms afschrikken, maar de Kreeft is een zeer betrouwbaar persoon! Hij zal alles doen voor zijn geliefde.

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Kreeft

De Kreeft staat aan het hoofd van het gezin en voelt de behoefte om zijn familie te beschermen. Hij zal er voor zorgen dat niemand iets tekort komt. De Kreeft is bovendien erg vasthoudend, als hij iets wil gaat hij er volledig voor!

 

De gevoeligheid van de Kreeft kan soms zo erg zijn dat het hem hindert in zijn emotionele en professionele leven. Zijn pessimisme kan soms ook zwaar zijn voor de omgeving van de Kreeft.

 

De Kreeft past bij:

De Kreeft past goed bij een Schorpioen of Vissen. Hij waardeert de diepgang van de Schorpioen en de empathie van Vissen.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

De Kreeft houdt van:

De Kreeft kent absoluut geen agressie en houdt dan ook van zachtaardige personen. Hij is een emotioneel persoon en reageert snel op de emoties van anderen. De Kreeft houdt van stabiliteit en dat zijn geliefde goed voor hem zorgt. Hij houdt van verwennerij en is een snoeperd. Kortom hij droomt van een eenvoudig leven vol tederheid!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter