Astrocenter Blog by

Welke planeet beheerst jouw Sterrenbeeld?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Wist je dat elk sterrenbeeld een eigen planeet heeft? Elk sterrenbeeld wordt beheerst door zijn eigen planeet en deze planeet geeft informatie over de persoonlijkheid van het sterrenbeeld en de manier waarop wordt omgegaan met bepaalde situaties. Ontdek hier wat de planeet van jouw sterrenbeeld is!

 

Elk sterrenbeeld wordt beheerst door een planeet en dit is wat voor het grootste gedeelte de karaktereigenschappen en persoonlijkheid van het sterrenbeeld bepaald. Er zijn tien verschillende planeten die de sterrenbeelden aanvoeren. Elke planeet geeft een verschillende drijfveer weer en vertelt zo meer over de beweegredenen en motivaties van een sterrenbeeld.

 

Om meer te weten te komen over jouw persoonlijke geboortehoroscoop kun je een van onze ervaren astrologen consulteren.
Consulteren

 

Ben je een Ram? Jouw planeet is Mars!

RamMars leeft in het moment en houdt van experimenteren! Hij houdt van de confrontatie met anderen en kan bruusk tekeer gaan. Zijn bewegingen zijn abrupt en snel en hij kan wel eens slechtgehumeurd zijn. Je bent een direct en spontaan persoon en je hebt je zegje klaar. Mars weet wat hij wil en snel! 

 >> Lees hier alles over de paneet Mars! <<

 

Ben je een Stier of Weegschaal? Jouw planeet is Venus!

StierWeegschaalVenus is een goede planeet voor relaties. Ze houdt ervan om anderen te behagen en is een ideale samenwerkster! Ze houdt van gevoel geliefd te zijn, maar het is dramatisch wanneer ze wordt afgewezen. Ze regeert emotioneel en is altijd op zoek naar schoonheid en harmonie.

 >> Lees hier alles over de planeet Venus! <<

 

Ben je Tweelingen of een Maagd? Jouw planeet is Mercurius!

TweelingenMaagdMercurius is intellectueel, hij analyseert en zet dingen in perspectief. Hij kan achterdochtig zijn op het gebied van gevoelens, maar hij houdt er van om lol te maken. Hij is wat verlegen, maar toch zoekt hij graag contact met anderen. Mercurius is slim en erg nieuwsgierig.

 >> Lees hier alles over de planeet Mercurius! <<

 

Ben je een Kreeft? Jouw planeet is de Maan!

KreeftDe Maan is een lieve, vrouwelijke ster. Ze waakt over de andere planeten als een moeder en stelt zich beschermend op. Ze houdt ook van humor en kan soms kinderlijke buien hebben! De maan is zeer gevoelig en reageert aan de hand van haar gevoelens, zonder er verder bij na te denken.

 >> Lees hier alles over de Maan! <<

 

Ben je een Leeuw? Jouw planeet is de Zon!

LeeuwDe Zon gaat nooit onopgemerkt voorbij, hij doet er alles aan om de aandacht te trekken! Hij spreekt luid, zijn daden zijn groots en hij heeft de wil op te stralen! Hij is imagobewust en let op zijn woorden, maar dit is niet uit narcisme. Hij is zich zeer bewust van personen om hem heen en hij is altijd op zoek naar respect.

 >> Lees hier alles over de Zon! <<

 

Ben je een Schorpioen? Jouw planeet is Pluto!

SchorpioenPluto is charismatisch, complex en zeer subtiel, maar heeft ook een kant die soms zelfdestructief is. Hij is niet bang om anders te zijn of voor taboes. Hij kan zich goed inleven in anderen en heeft een analytische en komische kant. Pluto verwacht veel van het leven!

 >> Lees hier alles over de planeet Pluto! <<

 

Ben je een Boogschutter? Jouw planeet is Jupiter!

BoogschutterJupiter kan erg goed samenwerken in groepen en met personen met verschillende kwaliteiten.  Hij houdt ervan om teams te vormen en om rollen te verdelen. Hij beschikt over praktisch inzicht en weet hier goed gebruik van te maken. Jupiter is een optimist en kijkt altijd naar de zonnige kant van het leven!

 >> Lees hier alles over de planeet Jupiter! <<

 

Ben je een Steenbok? Jouw planeet is Saturnus!

SteenbokSaturnus is streng en laat niets aan het toeval over! Hij is moedig en gaat altijd grondig te werk. Hij is niet introvert, maar hij kan wel achterdochtig zijn ten opzichte van anderen en zondert zich daarom af en toe af, om nieuwe energie te vinden. Hij is heel eerlijk en zegt niet zomaar “Ik hou van je” tegen iemand. Woorden zijn voor hem altijd vol betekenis!

 >> Lees hier alles over de planeet Saturnus! <<

 

Ben je een Waterman? Jouw planeet is Uranus!

WatermanUranus kent zijn sterke punten optimaal, hij is een pionier die mooie nieuwe ideeën en uitvindingen kan brengen. Hij wil altijd vooruitgang boeken. Hij is een individualist en zal zich nooit met mensen omringen die er voor hem niet toe doen.

 >> Lees hier alles over de planeet Uranus! <<

 

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Jouw planeet is Neptunus!

VissenNeptunus is flexibel: hij evolueert en transformeert constant en is zeer ontvankelijk voor nieuwe trends. Inspiratie en verbeelding zijn twee van de beste kwaliteiten van Neptunus. Hij is niet materialistisch ingesteld en is meer intuïtief dan intellectueel. In relaties zoekt hij naar eenheid.

>> Lees hier alles over de planeet Neptunus! <<


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter