Astrocenter Blog by

Sterrenbeeld Stier versieren

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Heb je je oog laten vallen op een leuke Stier? Weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt benaderen? Lees hier hoe je het beste een Stier kunt versieren!

 

Het sterrenbeeld Stier staat in de dierenriem bekend als de beste minnaar, het is een sterrenbeeld waar velen voor vallen. Maar let op! De Stier houdt van stabiliteit en comfort… Lees hier hoe je een Stier kunt veroveren!

 

 

Stier

De persoonlijkheid van de Stier

Stieren zijn realisten en staan met hun voeten stevig op de grond. Dit nuchtere sterrenbeeld heeft concrete plannen nodig om door te kunnen in het leven. Er is voor de Stier dan ook niks fijners om zijn plannen werkelijkheid te zien worden. De Stier is van nature bezorgd en heeft behoefte aan bevestiging en veiligheid. Ook materieel comfort is iets dat de Stier waardeert, het belangrijkste is dat ze zich thuis prettig voelen.

 

Waar valt de Stier op?

De mannelijke Stier valt vaak op zeer vrouwelijke vrouwen met een moederinstinct. De ideale man voor de vrouwelijke Stier is een familieman. Stieren dromen van het stichten van een gezin en van een rustig familieleven. De Stier houdt van genieten en voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke Stier is een partner die goed kan koken een pluspunt! Om dit sterrenbeeld te versieren is het bieden van comfort onmisbaar.

 

De Stier in de liefde

De Stier neemt geen overhaastte beslissingen op het gebied van de liefde. Hij houdt ervan om de tijd te nemen en de dingen op de natuurlijke wijze te laten verlopen. Ze houden dan ook absoluut niet van blinddates! De Stier kan redelijk jaloers en bezitterig zijn en daarom heeft hij of zij bevestiging nodig van zijn partner.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

Kwaliteiten en zwakke kanten van de Stier

De Stier is zeer loyaal en stabiel: een sterrenbeeld waarop je kunt bouwen! Het doorzettingsvermogen van de Stier is indrukwekkend, zelfs al is de start van de Stier soms wat traag. De Stier geeft niet op tot hij zijn doelen heeft bereikt!

 

De behoefte aan comfort kan de Stier soms materialistisch maken en hij wordt angstig wanneer hij zijn spaargeld op ziet gaan. Hij is vaak bang dat hij niet genoeg (geld) heeft. De volharding van de Stier kan omslaan in koppigheid. De Stier zal je niet zo gemakkelijk op andere gedachten brengen, hij kan zeer koppig zijn!

 

De Stier past bij:

Dit sterrenbeeld past goed bij de Maagd en Steenbok om dat ze beide rustig van aard zijn, evenals de Stier. De Stier houdt van de bedachtzaamheid van de Maagd en van de serieuze kant van de Steenbok.  Dit kunnen lange relaties opleveren.

 

De Stier houdt van:

De stier is zoals gezegd kalm en realistisch. Hij houdt van opbouwen, projecten en bovenal zijn doelen bereiken! De Stier houdt van praktisch ingestelde personen en van concrete plannen. Hij zoekt een bepaalde volwassenheid en veiligheid in een partner. Hij is op zoek naar een rustig, bevredigend en simpel leven.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter