Astrocenter Blog by

Voorjaarshoroscoop 2016

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De lente, een synoniem voor een nieuw begin, is zonder twijfel het seizoen waar men het meest naar uitkijkt. Vrolijkheid hangt in de lucht, bomen en planten staan in bloei en de rokjes en korte broeken kunnen als je geluk hebt weer uit de kast gehaald worden! Een eerste drankje op het terras, wie droomt er niet van!

 

Voorjaar 2016

Het voorjaar begint in 2016 op 20 maart, en heeft flink wat verassingen voor ons in petto! De lente staat symbool voor vernieuwing en is tevens hét seizoen van de liefde. De liefde hangt in de lucht en het is dan ook een goed moment om een nieuwe liefde te vinden, of om je bestaande relatie op te peppen.

De sterren pushen je dit seizoen om de balans op te nemen en evenwicht te brengen in je leven. Je verbergt niks meer, het is tijd voor de naakte waarheid! De lente is een goed moment om beslissingen te nemen.

 

Lente: het seizoen van de liefde

De lente verfrist onze gevoelens. Dit is een mooie tijd, je geniet van de langere, zonnigere dagen en het is een perfect moment om nieuwe mensen te ontmoeten.

>> Ontdek hier hoe je de liefde vindt dankzij jouw sterrenbeeld!

 

  • Heb je een relatie? Dan is het voorjaar een goed moment om de sleur te stoppen. Het is mooi weer, ga lekker uit, het park in en geniet van elkaar!
  • Ben je single? Dit is jouw ideale seizoen! Trek er op uit en ontdek nieuwe mensen onder de lentezon. Bloemen komen in bloei, net als jouw liefdesgevoelens!

 

Voorjaarshoroscoop 2016

Wat brengt het voorjaar van 2016 jou, volgens jouw sterrenbeeld. Lees het hieronder!

 

RamSterrenbeeld Ram

Vanaf het begin van het voorjaar geniet je van de bescherming van Jupiter. Deze planeet geeft je zelfvertrouwen en vertrouwen in je plannen en projecten. Vertrouw op het begin van deze periode voor alles op het gebied van werk en activiteiten. Maar let op, wees niet te ongeduldig, projecten starten niet direct. Zorg ervoor dat je tegen mei, juni niet uitgeput bent door de ongeduldigheid. Vanaf half juni zal je merken dat je projecten een boost krijgen! Op liefdes zijn er dit voorjaar pieken en dalen, maar reken op een triomfantelijk einde van dit kwartaal!

 

 StierSterrenbeeld Stier

Mars en Pluto helpen je dit voorjaar bij het behouden van een heldere blik op jouw toekomst. Kijk dit voorjaar uit met financiële uitspattingen! Zou het kunnen dat de liefde je hoofd een beetje op hol brengt? Deze lente bereiken je gevoelens in ieder geval een hoogtepunt. Bovendien zijn je overige (vriendschappelijke) relaties in vorm, ze kunnen zelfs verbeteren. Let wel op, Jupiter zorgt ervoor dat je je stort op je professionele relaties. Zorg er voor dat je de limiet niet overschrijdt!

 

TweelingenSterrenbeeld Tweelingen

Jupiter zorgt er dit voorjaar voor dat je je volledig richt op het werk en hij belet de overige planeten om je te helpen bij het ordenen van je activiteiten.  Maar het lukt je toch op eigen kracht en de maand juni wordt dan ook fantastisch voor je! Op liefdesgebied begint het wat langzaam, maar aan het eind van deze periode bloeit het helemaal op. Op financieel gebied moet je deze lente oppassen, Mercurius staat niet gunstig. Neem geen risico’s!

 

KreeftSterrenbeeld Kreeft

De Zon en Mars geven je dit voorjaar de energie om het leven met beide handen aan te pakken. Op professioneel gebied en bij algemene projecten moet je uitkijken voor een harde concurrentie. Luister niet naar alle opmerkingen die om je heen worden gemaakt, deze kunnen wel eens vanuit jaloezie ontstaan… Op het gebied van de liefde zorgt Mercurius voor nieuwe ontmoetingen, Venus zorgt voor een goede invloed en Jupiter kan wel eens zorgen voor een bruiloft of aanzoek! Het voorjaar lijkt je gunstig gesteld op het gebied van de liefde!

 

LeeuwSterrenbeeld Leeuw

Vanaf het begin van dit trimester wordt je beschermd door Jupiter. Dit is een stralende planeet aan jouw horizon, hij versterkt je kracht en optimisme! Jupiter beïnvloed in jouw sterrenbeeld alle facetten van het leven. Uranus en Mars stimuleren je deze lente, daar waar Saturnus en Mercurius je soms tegenwerken bij het behalen van je doelen. Op het gebied van de liefde gaat het een beetje traag dit voorjaar. Je zet vraagtekens bij bepaalde contacten of een relatie. Maar wees niet bang je eindigt dit trimester positief!

  

 MaagdSterrenbeeld Maagd

Op liefdesgebied twijfel je deze lente tussen avontuur en het vertrouwde. In mei zet je familie op nummer 1, vooral als je in april erg geconcentreerd was op je relatie. Op professioneel en financieel gebied zijn het eerste en laatste deel van het trimester het meest belangrijk. De sterren zijn je dit voorjaar goed gestemd, maar vergeet niet dat ze niet alles doen, je moet zelf ook meewerken. Je hebt de wind in de zeilen, maar je moet ze wel zelf hijsen!

 

WeegschaalSterrenbeeld Weegschaal

Dit is een trimester vol liefde, het staat zelfs centraal! Er staat dan ook een fleurige lente op je te wachten! Op professioneel gebied kun je dit voorjaar wat moeite hebben om bepaalde beperkingen te accepteren. Neptunes probeert je te laten verdwalen in het doolhof van je conflicterende verlangens en Saturnus probeert je te laten opgeven... Gelukkig helpen Mars, Jupiter en Uranus je om het hoofd boven water te houden en helpen je om verder te komen dan je had verwacht! Behoud je verstand om je financiële situatie en gezondheid op peil te houden.

 

SchorpioenSterrenbeeld Schorpioen

Mars, Jupiter, Uranus en zelfs de Zon staan je dit Trimester bij, wanneer je het even niet ziet zitten! Bovendien belicht de Maan je pad met zijn magische licht wanneer je dit nodig hebt. Op professioneel gebied kun je je vaardigheden en kennis aanscherpen deze lente. Let wel op dat je je explosieve karakter in de hand houdt! Wat betreft de financiën balanceer je tussen tevredenheid en frustratie. Mercurius kan je bovendien proberen je evenwicht te verstoren… Wat betreft de liefde kun je dit voorjaar tedere omhelzingen en oprechte vriendschappen verwachten.

 

BoogschutterSterrenbeeld Boogschutter

Aan het begin van dit kwartaal wordt je beschermd door Jupiter. Dit is jouw lucky star, hij versterkt jouw vermogens en hij versterkt jouw positiviteit. Jupiter stimuleert het leven van vuurtekens, wat de Boogschutter is. Saturnus en Mercurius kunnen je soms tegenwerken bij het behalen van bepaalde doelen. Gelukkig zijn er de andere sterren die je helpen de goede koers te behouden. Wat betreft de liefde sta je niet stil en mis je niks! Alleen de maand mei kan wat ‘trager’ zijn.

 

SteenbokSterrenbeeld Steenbok

Pluto helpt je deze lente om een heldere kijk op je doelen te behouden. Hij wijst je op gaten die gedicht moeten worden en op kansen. Hij helpt je om je projecten op te zetten, maar blijf alert. Wanneer je geen goed gevoel hebt bij bepaalde zaken of personen, luister dan naar dit voorgevoel en jouw intuïtie. In dit trimester kun je hogerop komen op professioneel gebied en je kunt de financiën verbeteren. Maar let op, het komt niet uit de lucht vallen… Op het gebied van de liefde is niet alles stabiel, maar je blijft beschikbaar voor degenen die van je houden.

 

WatermanSterrenbeeld Waterman

Juni is jouw maand dit voorjaar! Het lijkt er op dat je succes op alle gebieden kunt verwachte! Liefde, werk, financiën, gezondheid, etc. Let wel op, geniet ervan, maar het is ook geen tijd om rustig achterover te hangen! Profiteer van de maanden voorafgaande aan juni, om volledig van je kansen in juni te kunnen genieten! Om er voor te zorgen dat je je kansen in juni vergroot moet je in april niet toegeven aan je ongeduld op liefdesgebied en zorg er in mei voor dat je je energie spaart op professioneel gebied. Maak op professioneel gebied gebruik van je intuïtie.

 

VissenSterrenbeeld Vissen

Mars, Jupiter en de Zon, ze staan je allemaal bij op momenten dat je twijfelt. Dit voorjaar bewijs je waartoe je in staat bent met je projecten en wanneer je even geen moed meer hebt kun je vertrouwen op je sociale en psychologische vaardigheden. Op financieel gebied balanceer je tussen succes en frustratie. Venus en Neptunes laten je zweven op liefdesgebied, maar kijk uit, in mei moet je je masker afzetten. Laat je ware gezicht zien en verschuil je niet langer. Je zult zien dat dit gunstig uitpakt!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter