Astrocenter Blog by

Verbroken relatie verwerken volgens sterrenbeeld

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Niet iedereen gaat het zelfde om met het verwerken van een stukgelopen relatie. Zo doet elk sterrenbeeld dit bijvoorbeeld op een andere manier. Hoe kom je over een relatie heen, volgens jouw sterrenbeeld? Lees het hier.

 

Je relatie is over, wat nu?

Het beëindigen van een relatie is nooit makkelijk en het verwerkingsproces vaak pijnlijk. Je moet je weer herpakken en leren leven zonder die ene persoon. Ook wanneer jij degene bent die de beslissing heeft genomen om de relatie te verbreken, blijft het vaak een moeilijke stap! Het verwerkingsproces heeft tijd nodig…

 

 >> Vind de liefde met behulp van van uw sterrenbeeld!

 

Niet iedereen gaat het zelfde om met deze emotionele klap. Zo heeft elk sterrenbeeld bijvoorbeeld een andere manier om liefdesverdriet te verwerken. We geven hier, per sterrenbeeld, een paar tips om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

RamRam

Wanneer de relatie van een Ram wordt geëindigd, doet hij er alles aan om zo snel mogelijk door te gaan met iets anders. De Ram heeft iets om handen nodig en zit niet graag stil.

 

Advies: Niks is beter dan doorgaan en je zinnen verzetten na een relatiebreuk. Een snelle flirt of romance kan de Ram weer doen opleven en helpt hem om het vorige hoofdstuk af te sluiten.

 

StierStier

Wanneer de relatie van een Stier uit gaat, zal hij constant nadenken over de reden ervan. Met de tijd gaat dit over en went de Stier eraan. Niet dat de Stier de relatie vergeet, hij raakt gewoon gewend aan het feit dat de andere persoon er niet meer is.

 

Advies: Het sterrenbeeld Stier vindt rust in de natuur. Als het allemaal even te veel wordt kun je het beste even alleen zijn en een mooie wandeling maken in de natuur.

 

TweelingenTweelingen

Tweelingen bekijken een break-up in perspectief. Ze zullen hun eigen fouten inzien en zo de oorzaak van de breuk beredeneren en soms een beetje weglachen.

 

Advies: Neem de tijd om na te denken over de verbroken relatie en isoleer jezelf af en toe om tot rust te komen. Wanneer je de breuk vanuit een andere hoek bekijkt zal je de situatie beter kunnen accepteren. Je kunt op deze manier zelf inzien dat dit niet de juiste persoon voor je was.

 

Kreeft

Kreeft

De Kreeft is erg gevoelig en lijdt van alle sterrenbeelden het meest na een relatiebreuk. De pijn is in het begin erg zichtbaar, maar de Kreeft zallangzaamaan helen. Wel houdt hij in de meeste gevallen een litteken over aan een verbroken relatie.

 

Advies: Houd je tranen niet in, huilen zal je opluchten. De kreeft heeft in zo’n moeilijke situatie de liefde van vrienden en familie nodig. Hun aanwezigheid zal je oppeppen.

 

Leeuw

Leeuw

Vergeet nooit dat de Leeuw trots is! Wanneer de relatie uit gaat, tegen zijn wil in, zal hij gekwetst en beledigd zijn. Door de trots zal hij doen alsof het einde van de relatie hem niet zo veel doet.

 

Advies: Een Leeuw komt het best over een verbroken relatie heen door zich te concentreer op zijn werk. Kleine successen op dit gebied zullen je helpen om de pijn van de verbroken relatie te verzachten en je vertrouwen terug te krijgen.

 

Maagd

Maagd

Het is moeilijk voor de Maagd om het einde van een relatie te accepteren. Je bent van slag en je kunt zelfs denken dat het geheel jouw schuld is. De Maagd reageert fysiek en kan ineens afstand nemen van personen om zich heen, zodat ze tijd voor zichzelf kan maken.

 

Advies: Neem de tijd voor jezelf en verwen jezelf om je beter te voelen. Jouw behoeften staan op nummer 1! Ga naar de kapper, sauna of neem een lekkere massage, je verdient het!

 

Weegschaal

Weegschaal

De Weegschaal kan moeilijk omgaan met een break-up en voelt zich snel gekwetst. Gelukkig heeft de Weegschaal veel vrienden, zij zullen hem opvrolijken en voor afleiding zorgen met een avondje uit!

 

Advies: Ga lekker een avondje uit om over deze breuk heen te komen! Doe alles om jezelf af te leiden en lol te hebben, tot dat je nergens anders meer aan kunt denken. Je vindt snel genoeg iemand om mee te flirten en misschien zelfs iemand om een nieuwe relatie mee te beginnen.

 

Schorpieon

Schorpioen

Een Schorpioen vernietigt na een relatiebreuk alles van de ex-geliefde: foto’s, herinneringen, kleding etc. Niks is veilig, als het de Schorpioen doet denken aan de ex. De Schorpioen is boos en wenst de ander niks goeds, voor een lange tijd…

 

Advies: Je kunt het best iemand zoeken om mee te praten om over deze breuk heen te komen. Je moet je woede kwijt, probeer eens een extreme sport om je gedachten te verzetten!

 

Boogschutter

Boogschutter

Ook al was de breuk erg pijnlijk, de Boogschutter zal altijd proberen om dingen in perspectief te zien en te beredeneren waarom het is gebeurd. Dit is geen slechte aanpak!

 

Advies: De Boogschutter heeft van zichzelf al een goede manier om te gaan met een relatiebreuk. Probeer er wel zo min mogelijk aan te denken en je zinnen te verzetten. Je kent geen angst en je zult snel geluk vinden in een nieuwe relatie, wanneer je hier aan toe bent!

 

Steenbok

Steenbok

Een verbroken relatie is erg pijnlijk voor het sterrenbeeld Steenbok. Hij vindt het moeilijk om te aanvaarden dat hij zijn vertrouwen aan iemand heeft gegeven en hij zal zich verraden voelen. De Steenbok vergeet dit niet zomaar… De Steenbok is een rancuneus sterrenbeeld.

 

Advies: Je wilt graag laten zien dat je het alleen kunt en niemand anders nodig hebt. Ga op zoek naar activiteiten die je alleen kunt doen, bijvoorbeeld meditatie. Je werk kun je op een laag pitje zetten. Laat de tijd zijn werk doen.

 

Waterman

Waterman

Ook al zijn verbroken relaties moeilijk, de Waterman kan het redelijk makkelijk incasseren dankzij nieuwe avonturen. Hierdoor vergeet hij de pijn van de breuk terwijl hij rustig wacht op de volgende grote liefde!

 

Advies: Vriendschap is belangrijk om een verbroken relatie te verwerken. Om deze lastige periode uit het leven door te komen kun je het beste steunen op je vriendschappen. Vrienden geven je nieuwe ideeën en je ontmoet misschien zelfs wel een speciaal persoon!

 

Vissen

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen kan moeilijk omgaan met een relatiebreuk en voelt zich hierdoor lang depressief. Hij zal op zoek gaan naar gezelschap, want hij houdt er niet van om alleen te zijn, zeker niet in een moeilijk tijd als deze.

 

Advies: Om over de verbroken relatie te komen kun je het beste hulp vragen bij vrienden en familie. Zij kunnen je het beste steunen tijdens deze moeilijke tijd. Ga stress uit de weg en wees niet bang om je gevoelens onder woorden te brengen.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter