Astrocenter Blog by

Jaarhoroscoop 2017 – Waterman

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Lieve Waterman, 2017 kan een wisselvallig jaar voor je worden. Toch zul je uiteindelijk beseffen dat dit jaar je veel positiefs heeft gebracht, op verschillende gebieden. Op professioneel gebied zul je meerdere kansen krijgen om te stralen.

 

Het jaar 2017 staat in het teken van het goede leven voor de Waterman! Onze astroloog heeft ook dit jaar weer een jaarhoroscoop berekend en beschreven. Lees hier wat het jaar zal brengen voor het sterrenbeeld Leeuw!

 

Waterman

Horoscoop 2017 Waterman – in het kort

Je zult merken, hoe verder het jaar vordert, hoe minder je het gevoel hebt dat het leven je zwaar valt. Je zult meerdere momenten hebben waarop je jouw ideeën kunt laten zien en de kans is groot dat men echt naar je luistert en je ideeën opvolgt. Je omgeving zal snel inzien dat jouw ideeën de beste zijn en echt werken!

 

>> Lees hier meer over de Waterman<<

 

Horoscoop 2017 Waterman– Liefde

Zoals zo vaak, wanneer alle geluk aan jouw kant lijkt te zijn in de liefde, zet je je hakken in het zand. Of je nou bijvoorbeeld de man of vrouw van je dromen tegen komt of dat je partner een nieuw gezamenlijk project voorstelt (huis, kinderen, trouwen)… je hebt tijd nodig om alles te overwegen. Een tip: ga voor je eigen geluk en twijfel niet langer!

 

>> Lees hier meer over de Waterman en de liefde!

 

Horoscoop 2017 Waterman – Gezondheid

Je bent niet iemand die zomaar opgeeft. Gelukkig maar, want dit jaar kun je momenten hebben dat je niet helemaal in vorm bent. Je zult vermoeidheid kennen en stress. Als je hier goed mee om gaat is er niks aan de hand. Onze tip: ontspan genoeg, zorg ervoor dat je voldoende vitamines binnen krijgt en kies bijvoorbeeld voor meditatie en yoga. Alles komt goed!

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter