Astrocenter Blog by

Jaarhoroscoop 2017 – Boogschutter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Lieve Boogschutter, 2017 kan je veel verder brengen dan voorgaande jaren. Je kunt je dit jaar niet op de achtergrond houden, je gaat er voor op alle fronten! Je bent gemotiveerd en projecten die op je pad komen grijp je met beide handen aan.

 

In 2017 neemt het leven van de Boogschutter een vlucht! Onze astroloog heeft ook dit jaar weer een jaarhoroscoop berekend en beschreven. Lees hier wat het jaar zal brengen voor het sterrenbeeld Leeuw!

 

Boogschutter

Horoscoop 2017 Boogschutter – in het kort

Elk jaar heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar en elk jaar houd je je aan een paar… maar dit jaar ben je meer gemotiveerd dan ooit en ga je er echt voor. Hoe het ook verloopt, je gaat uit van het principe dat problemen je sterker maken. Je hebt goed begrepen dat je vooruitgang maakt als het even moeilijk wordt en je echt vecht voor wat je wilt. Laat deze instelling niet los!

 

>> Lees hier meer over de Boogschutter<<

 

Horoscoop 2017 Boogschutter– Liefde

Het hele sterrenstelsel komt dit jaar voor je samen om een positief liefdesleven voor je te creëren. Je kunt leuke ontmoetingen hebben, gezamenlijke toekomstperspectieven en spannende dates… De liefde neemt een mooie plek in, in je leven dit jaar! Kijk wel uit voor jaloezie wanneer je een relatie hebt.

 

  >> Lees hier meer over de Boogschutter en de liefde! 

 

Horoscoop 2017 Boogschutter – Gezondheid

Jouw optimisme heeft je al meer dan eens gered van een depressie. Ook dit jaar is jouw onbedwingbare optimisme weer van de partij. Als het even tegen zit en je bent gespannen, dan zul je merken dat je door je optimisme 5 minuten later al weer vol energie zit om het probleem aan te pakken. Als jij ergens voor gaat, laat je ook niet eer los!

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter