Astrocenter Blog by

Jaarhoroscoop 2017 – Schorpioen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Lieve Schorpioen, 2017 wordt een mooi jaar voor jou. Je Je straalt op alle domeinen in het leven, niemand kan jou iets weigeren! Jezelf herpakken is een van je talenten, dus ook als het even een beetje tegen zit weet je hier iets positiefs uit te halen.

 

Het jaar 2017 biedt nieuwe kansen voor de Schorpioen! Onze astroloog heeft ook dit jaar weer een jaarhoroscoop berekend en beschreven. Lees hier wat het jaar zal brengen voor het sterrenbeeld Leeuw!

 

Schorpioen

Horoscoop 2017 Weegschaal – in het kort

Dit jaar heb je het zelf in de hand, de kansen liggen voor je open, en je bent vastberaden hier goed gebruik van te maken. Je bent klaar voor de aanval en jouw tegenstanders loeten zich dit jaar dan ook zeker zorgen maken. Je bent niet bereid om te verliezen, waar het ook om gaat!

 

>> Lees hier meer over de Schorpioen<<

 

Horoscoop 2017 Weegschaal– Liefde

Op liefdesgebied  loop alles goed en kabbelt het rustig voort. Toch kan het aan het einde van het jaar nog spannend worden, een bruiloft lijkt een mogelijkheid te zijn! Jouw liefdesleven is dit jaar een mengeling van warmte, zachtheid, passie en strijd… Van alles wat!

 

  >> Lees hier meer over de Schorpioen en de liefde! 

 

Horoscoop 2017 Weegschaal – Gezondheid

Je wilt graag doen voorkomen dat alles goed met je gaat, perfect zelfs, en je toont je goede humeur. Maar dit kan niet lang duren, je kunt namelijk last krijgen van stress en angsten. Kijk uit dat je niet te veel hooi op je vork neemt en eerlijkheid duurt het langst. Luister naar jezelf als het even wat minder gaat en doe het niet mooier voor dan het is. Probeer eens wat rustgevende activiteiten, zoals yoga, meditatie, wandelen etc.

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter