Astrocenter Blog by

Jaarhoroscoop 2017 – Weegschaal

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Lieve Weegschaal, 2017 begint lastig voor je en dit kan je moraal aantasten. Maar wees maar niet bang, aan het einde van het tweede trimester van het jaar komt alles op zijn pootjes terecht. Je zult successen kennen en dit brengt je comfort.

 

Het jaar 2017 heeft een moeilijke start voor de Weegschaal, maar wie geduld heeft, wordt beloond!. Onze astroloog heeft ook dit jaar weer een jaarhoroscoop berekend en beschreven. Lees hier wat het jaar zal brengen voor het sterrenbeeld Leeuw!

 

Weegschaal

Horoscoop 2017 Weegschaal – in het kort

Het lijkt er in het begin op dat dit jaar weinig te bieden heeft voor de Weegschaal. De start van het jaar is niet positief. Maar wees niet bang, het komt goed. Het begin van het jaar kan in het teken staan van conflicten op liefdesgebied en op professioneel gebied. In de zomer zul je merken dat deze situatie verandert en dat je successen zult kennen.

 

>> Lees hier meer over de Weegschaal<<

 

Horoscoop 2017 Weegschaal– Liefde

Je weet het, het pad naar de liefde is lang en zit vol hobbels. Maar wanneer je deze obstakels eenmaal gepasseerd bent kun je ze definitief achter je laten en een mooie toekomst met je partner verwachten. Want, ook al lijkt het er op het eerste gezicht misschien niet op, dit jaar heeft veel mooie momenten voor je in petto.

 

  >> Lees hier meer over de Weegschaal en de liefde! 

 

Horoscoop 2017 Weegschaal – Gezondheid

Je weet heel goed hoe je goed voor jezelf moet zorgen en dat is aan je te zien! Je bent in vorm dit jaar en dit zie je terug in je spiegelbeeld. Echter, je kunt last hebben van angsten en j hebt hier nog geen oplossing voor gevonden. Stress is een terugkerend probleem voor je, probeer je wat meer te ontspannen!

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter