Astrocenter Blog by

Jaarhoroscoop 2017 – Maagd

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Lieve Maagd, dit jaar voel je je als een bloem die eindelijk tot bloei komt. 2017 ziet er zeer zonnig voor je uit! Je vindt de kracht in jezelf om uit je schulp te kruipen en de wereld in te stappen. Je krijgt een nieuw gezicht, je voelt je eindelijk helemaal jezelf!

 

Het jaar 2017 is een jaar waarin de Maagd zijn leven in eigen handen kan nemen. Onze astroloog heeft ook dit jaar weer een jaarhoroscoop berekend en beschreven. Lees hier wat het jaar zal brengen voor het sterrenbeeld Leeuw!

 

Maagd

Horoscoop 2017 Maagd – in het kort

Je voelt je dit jaar bevrijd en toont eindelijk je ware zelf! Je zit vol liefde en je hebt nieuwe perspectieven op het leven. Je bent van nature discreet, maar daar trek je je dit jaar maar weinig van aan! Je neemt het voor je zelf op en je bent niet bang om wat meer in de belangstelling te staan. Profiteer van deze nieuwe levensweg!

>> Lees hier meer over de Maagd<<

 

Horoscoop 2017 Maagd – Liefde

Nu je toch goed op weg bent, wil je ook op liefdesgebied je stem laten horen. Je laat duidelijker merken wat je wilt en 2017 zal dan ook rijk zijn aan nieuwe ontmoetingen en ervaringen. Je band met je familie en vrienden wordt nog sterker en je vindt het makkelijk om duidelijk te maken wat je in de slaapkamer prettig vindt!

 

 >> Lees hier meer over de Maagd en de liefde! 

 

Horoscoop 2017 Maagd – Gezondheid

Stress, vermoeidheid en spanningen liggen dit jaar op de loer. Accepteer de hulp van je vrienden en familie om hier mee om te gaan en om het te verlichten. Accepteer hun hulp wanneer nodig!

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter