Astrocenter Blog by

Jaarhoroscoop 2017 – Leeuw

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Lieve Leeuw, je houdt ervan om aandacht te krijgen en je kunt je geluk dan ook niet op in 2017! Er wachten gepassioneerde maanden op je en je hebt in het verloop van het jaar steeds meer het aangename gevoel dat jij jouw toekomst bepaald en in handen hebt!

 

Het jaar 2017 wordt een jaar vol kansen voor de Leeuw. Onze astroloog heeft ook dit jaar weer een jaarhoroscoop berekend en beschreven. Lees hier wat het jaar zal brengen voor het sterrenbeeld Leeuw!

 

Leeuw

Horoscoop 2017 Leeuw – in het kort

Dit jaar zit vol spannende en opwindende momenten voor de Leeuw! Je profiteert ervan om je leven extra interessant te maken. Of anderen je nou bewonderen of jaloers op je zijn, het maakt je niet uit. Je stevent recht op mooie ontwikkelingen af, zowel op professioneel als emotioneel gebied.

 

>> Lees hier meer over de Leeuw<<

 

 

Horoscoop 2017 Leeuw– Liefde

De sterren zorgen in 2017 voor wat strubbelingen op liefdesgebied. Blijf positief en lach, het gaat vanzelf weer beter. De liefde helpt je vooruit! Als je partner houdt van jouw charisma en uitstraling, dan moet hij ook kunnen accepteren dat je van nature vrij en zelfstandig bent.

 

 >> Lees hier meer over de Leeuw en de liefde! 

 

Horoscoop 2017 Leeuw – Gezondheid

Je dagelijkse leven kan druk en stressvol zijn. Je hebt hier een goede oplossing voor: passies en hobby’s. Niets werkt voor jou zo ontspannend als je concentreren op een van je passies. Ontspan wanneer nodig door jezelf te verwennen, laat je gedachten dan even los.

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter