Astrocenter Blog by

Jaarhoroscoop 2017 – Ram

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Lieve Ram, 2017 zal je niet teleurstellen. Je boekt vooruitgang op alle niveaus en je zult dit jaar veel aandacht krijgen. Je energie en dynamische karakter zorgen ervoor dat deuren voor je open gaan. Je wilt alles en vooral direct!

 

Het jaar 2017 wordt een interessant jaar. Onze astroloog heeft ook dit jaar weer een jaarhoroscoop berekend en beschreven. Lees hier wat het jaar zal brengen voor het sterrenbeeld Ram!

 

Ram

Horoscoop 2017 Ram – in het kort

Het ziet er naar uit dat 2017 je gaat brengen wat je maar wilt. En als het even niet lukt zul je er zelf alles aan doen om  te slagen. Je haat het om te falen, maar soms kun je iets te hard voor jezelf zijn. Wanneer e te streng voor jezelf bent kun je wel een het tegenovergestelde bewerkstelligen. Wat je hebt bereikt door hard te werken kan dan zomaar ineens uit je handen glippen…

 

>> Lees hier meer over de Ram <<

 

Horoscoop 2017 Ram – Liefde

Op het gebied van de liefde wordt het spannend in 2017. Het lijkt in eerste instantie een rustige en gelukkige tijd te worden op liefdesgebied, maar wen hier niet te snel aan. Bepaalde planeten en sterren zorgen er dit jaar voor dat er actie in de tent komt en schudden de boel wakker. Passie, vonken en temperament staan op het programma. Ze zorgen voor spanning in je relatie(s) geen tijd om je te vervelen in 2017!

 

>> Lees hier meer over de Ram en de liefde! 

 

Horoscoop 2017 Ram – Gezondheid

Af en toe kun je je even een dipje hebben, dat is niet meer dan normaal. Maar over het algemeen genomen zal dit een energiek jaar voor je worden. Je bent bijna hyperactief en je stroomt over van de positieve energie. Dit zal je helpen om je doelen te bereiken. Kijk wel uit dat je niet te veel hooi op je vork neemt en hierdoor gestrest raakt.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter