Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Boogschutter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 23 november en 21 december? Dan is jouw sterrenbeeld Boogschutter. De Boogschutter is een vuurteken, net als de Leeuw en de Ram. Dit maakt dat ze van het leven genieten er altijd iets moois van maken! Ontdek hier 5 goede redenen om verliefd te worden op een Boogschutter.

 

De Boogschutter is een van de aardigste sterrenbeelden. Hij heeft een natuurlijke charme, die maar moeilijk is te weerstaan. Het is hun belangrijkste wapen op liefdesgebied! Ze zijn van nature optimistische en enthousiaste persoonlijkheden . dit samen zorgt ervoor dat hij erg geliefd is!

 

5 goede redenen om verliefd te worden op een Boogschutter

 

1.      Zijn toewijding

De Boogschutter is erg toegewijd, in alle aspecten van het leven. Wanneer hij ergens voor kiest of ergens voor gaat, dan gaat hij er ook voor de volle honderd procent voor. Als je een relatie hebt met een Boogschutter kun je er op rekenen dat hij of zij er alles aan zal doen om jullie relatie tot een succes te maken!

 

2.      Zijn gevoel voor humor en positiviteit

De Boogschutter lacht liever het leven tegemoet, dan dat hij zich zonder reden zorgen maakt. De Boogschutter lijkt hierdoor altijd alles onder controle te hebben. Hij laat het leven komen zoals het komt.

 

3.      Zijn sociale karakter

Met een Boogschutter zul je niet snel saaie momenten beleven. Hij houdt ervan om op stap te gaan en om met zijn vrienden tijd door te brengen. Hij zit niet graag stil, hij onderneemt het liefst elke dag wel wat! Ben je op zoek naar een partner met veel pit? Dan is de Boogschutter perfect voor je!

 

4.      Zijn gulheid

De Boogschutter wil het iedereen altijd naar de zin maken, zijn vrienden, familie en zijn partner. Ze verwennen graag de mensen die ze liefhebben.  Als een relatie hebt met een Boogschutter zul je dus niet snel te klagen hebben!

 

5.      Zijn familiegevoel

De Boogschutter is een familiemens. Zijn familie is erg belangrijk voor hem en hij zet ze dan ook vaak op de eerste plaats. Hij zal zijn partner ook als familie zien, en jou dus op de eerste plaats zetten!

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter