Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Waterman

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 21 januari en 18 februari? Dan is jouw sterrenbeeld Waterman. De Waterman is een luchtteken, net als de Tweelingen en de Weegschaal. Dit maakt dat ze voornamelijk uitgaan van hun verstand. Ontdek hier 5 goede redenen om verliefd te worden op een Waterman.

 

De Waterman staat bekent om zijn gemakkelijke karakter. Hij heeft van nature een verlegen uitstraling, maar wanneer hij in de buurt is van mensen die hij kent, dan is hij energiek en excentriek! De Waterman is een denker en een intellectueel persoon. Hij houdt ervan om anderen te helpen wanneer ze kunnen.

 

5 goede redenen om verliefd te worden op een Waterman

 

1.      Zijn vrijgevigheid

De Waterman heeft een groot hart en is vaak geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en goede doelen. Hij doet zelf graag vrijwilligerswerk en zet zich graag in voor goede doelen. De Waterman wil van de onze wereld een betere wereld maken om in te leven.

 

2.      Zijn loyaliteit

De Waterman is een zeer loyaal sterrenbeeld. Als de Waterman je zijn woord geeft, dan kun je er zeker van zijn dat hij die nakomt. Ook in relaties zijn Watermannen extreem loyaal. Ze zullen er niet eens aan denken om vreemd te gaan bijvoorbeeld.

 

3.      Zijn natuurlijke intelligentie

De natuurlijke intelligentie van de Waterman helpt hem op verschillende gebieden.  Zijn intelligentie zorgt er bijvoorbeeld voor dat hij creatief is. Maar het zorgt er ook voor dat hij een goede leider van een team is. Dit helpt hem om ver te komen op professioneel gebied.

 

4.      Zijn spontaniteit

De Waterman is spontaan en impulsief. Hij zit nooit verlegen om nieuwe ideeën. Wanneer je een relatie met een Waterman hebt kun je cadeautjes verwachten, verassingsweekendjes en spontane uitstapjes. Je zult je met dit sterrenbeeld niet snel vervelen!

 

5.      Zijn leergierigheid

De intelligentie van de Waterman maakt hem erg leergierig. Hij is van nature geïnteresseerd en heeft altijd zijn om nieuwe dingen te leren. Hij stelt veel vragen en nieuwe informatie inspireert hem.  Wanneer je met een Waterman date, kun je dus veel vragen verwachten!

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter