Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Weegschaal

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 24 september en 23 oktober? Dan is jouw sterrenbeeld Weegschaal. De Weegschaal is een luchtteken, net als de Tweelingen en de Waterman. Dit maakt dat ze voornamelijk uitgaan van hun verstand. Ontdek hier 5 goede redenen om verliefd te worden op een Weegschaal.

 

De Weegschaal staat bekent om zijn elegantie, finesse en uitgebalanceerde karakter. De Weegschaal wil het anderen vaak naar de zin maken. Ze zijn soms besluiteloos, wat anderen soms vervelend kunnen vinden. De Weegschaal is sensueel en lief, en wordt snel verliefd. Maar wees gewaarschuwd… De Weegschaal is wel kieskeurig op wie hij verliefd wordt.

 

5 goede redenen om verliefd te worden op een Weegschaal

 

1.      Zijn diplomatie

De Weegschaal is altijd op zoek naar harmonie. Zijn diplomatieke karakter is hier een voorbeeld van. Ze zullen niet zomaar ruzie maken, ze luisteren naar beide kanten van het verhaal en nemen een beslissing. Hub kalme en uitgebalanceerde karakter is erg aantrekkelijk.

 

2.      Zijn gevoel voor stijl

De Weegschaal heeft een goed gevoel voor stijl. Dit is dan ook vaak terug te zien in hun woning. Hij houdt ervan om te decoreren en hij heeft een goede smaak! De Weegschaal doet echt zijn best om zijn huis een fijne mooie plek te maken om te leven.

 

3.      Zijn gevoel voor gerechtigheid

De Weegschaal staat bekend om zijn redelijkheid en gevoel voor gerechtigheid. Ze zullen er alles aan doen om jouw behoeften te respecteren. Een Weegschaal gaat bijvoorbeeld graag met je mee naar een event, waar hij of zij eigenlijk geen interesse in heeft, zolang jij er blij van wordt.

 

4.      Zijn romantische karakter

De Weegschaal is een echte romanticus. Als een Weegschaal verliefd op je is, zal hij of zij alles voor je doen. Hij zal je overladen met aandacht, liefde en complimentjes.

 

5.      Zijn sensualiteit

Het sterrenbeeld Weegschaal wordt beheerst door Venus, de planeet van de liefde. Dit zorgt ervoor dat de Weegschaal liefdevol en sensueel in de slaapkamer is. Een nacht met een Weegschaal zal je niet zomaar vergeten!

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter