Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Kreeft

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 22 juni en 22 juli? Dan is jouw sterrenbeeld Kreeft. De Kreeft is een waterteken, net als de Schorpioen en de Vissen. Dit maakt dat ze veel verbeelding hebben en emotioneel zijn. Ontdek hier 5 goede redenen om verliefd te worden op een Kreeft.

 

De Kreeft staat bekend om zijn gevoelige karakter, maar let op wanneer iets niet gaat zoals hij het wil laat hij dit ook zeker merken! De Kreeft is bezitterig en heeft een kinderlijk karakter. Ze hechten veel waarde aan familiebanden. Deze zijn doorgaans dan ook heel sterk.

 

5 goede redenen om verliefd te worden op een Kreeft

 

1.      Zijn vriendelijkheid

De Kreeft heeft een uitermate vriendelijk karakter. Hij heeft zelf ook veel liefde nodig om zich goed te voelen. Als ze te weinig aandacht krijgen gaan ze zich snel slecht voelen over zichzelf. Daar staat tegenover dat ze ook veel liefde geven aan hun partner en familie.

 

2.      Zijn beschermende karakter

De Kreeft is extreem beschermend ten opzichte van zijn familie en geliefden. Een plek waar de Kreeft echt thuis kan komen is heel belangrijk voor hem. Hij wil zich geborgen voelen. Hij houdt ervan om over zijn familiegeschiedenis te leren. Kortom, zijn familie staat echt op nummer 1!

 

3.      Zijn toewijding

Wanneer een Kreeft verliefd wordt, ziet hij echt een toekomst met die persoon. Ze beelden zich een leven in samen met die persoon en willen graag alles samen doen met hun partner. Wanneer een relatie stand houdt kan hij snel onafscheidelijk worden van zijn partner.

 

4.      Zijn eenvoud

De Kreeft is op zoek naar een simpel en zorgeloos leven. Ze zullen er alles aan doen om problemen en ruzies uit de weg te gaan. Ze zijn hele oprechte, echte personen. Wanneer je een relatie met een Kreeft aangaat, weet je waar e aan toe bent.

 

5.      Zijn gevoeligheid

De Kreeft is een gevoelig persoon en is erg gevoelig voor negativiteit. Niks ontgaat de Kreeft, ze pikken gevoelens van personen in hun omgeving feilloos op. Voel je je een beetje down? De Kreeft-partner zal dit direct in de gaten hebben.

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter