Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Steenbok

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 22 december en 20 januari? Dan is jouw sterrenbeeld Steenbok. De Steenbok is een aardeteken, net als de Maagd en de Stier. Dit maakt dat ze zich gemakkelijk aanpassen aan hun omgeving. Ontdek hier 5 goede redenen om verliefd te worden op een Steenbok.

 

De Steenbok staat bekend om zijn vastberadenheid. Hij stelt hoge eisen aan zichzelf en hij wil altijd meer en meer bereiken in het leven. De Steenbok neemt risico’s en houden ervan om dingen net iets anders te doen dan anderen.

5 goede redenen om verliefd te worden op een Steenbok

 

1.      Zijn verdraagzaamheid

De Steenbok is erg tolerant en begripvol. Dit maakt ze hele goede (liefdes)partners. De Steenbok houdt niet van moeilijk doen en een gespannen sfeer. Hij houdt de sfeer liever gezellig!

 

2.      Zijn redelijkheid

De Steenbok is, net als de andere aarde tekens, redelijk van aard. Hij zal niet zomaar conclusies trekken. Hij bekijkt altijd eerst de verschillende kanten van een verhaal. Hij baseert zijn beslissingen dan ook altijd op meerdere argumenten.

 

3.      Zijn toewijding

De Steenbok verklaart niet zomaar iedereen de liefde. Hier gaat wat tijd overheen, maar als hij het doet is hij overtuigd van zijn keuze. Hij is dan ook zeer toegewijd aan zijn partner en relatie. Bij de Steenbok ben je veilig en kom je niks tekort!

 

4.      Zijn ambitie

De Steenbok hebben een natuurlijk zelfvertrouwen en overtuiging in zichzelf. Ze hebben veel ambitie en houden ervan om hard te werken om hun doelen te behalen. Het is hun ambitie om de toekomst van hun gezin en familie veilig te stellen.

 

5.      Zijn geduld

Wanneer een Steenbok zichzelf een doel heeft gesteld zal hij geen tijd verliezen om er werk van te maken. Hij weet echter ook dat sommige dingen niet snel gebeuren en hij heeft dan ook genoeg geduld om hierop te wachten.  

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter