Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Stier

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 21 april en 21 mei? Dan is jouw sterrenbeeld Stier. De Stier is een aardeteken, net als de Maagd en de Steenbok. Dit maakt dat ze echte levensgenieters zijn. Ontdek hier 5 goede redenen om verliefd te worden op een Stier.

 

De Stier staat bekend om zijn vredige aard en zijn stabiele en betrouwbare karakter. Hij houdt er niet echt van om in de schijnwerpers te staan, maar hij is zeker niet saai! Personen met het sterrenbeeld Stier zijn zeer sensueel en seksueel.

 

5 goede redenen om verliefd te worden op een Stier

 

1.      Zijn liefde voor kalmte en vredigheid

De Stier houdt van rust en vredigheid. Hij heeft een hekel aan ruzies en discussies. Hierdoor zul je merken dat wanneer je met een Stier bent, je een rustig en vreedzaam leven zult leiden.

 

2.      Zijn sensualiteit

Het sterrenbeeld Stier wordt beheerst door Venus, de planeet van de liefde. Dit betekent dat de Stier vol liefde zit en dit graag deelt met anderen. Hij is sensueel en seksueel van aard. Met een Stier zul je je dus niet vervelen!

 

3.      Zijn familiegevoel

De familie van de Stier is erg belangrijk voor hem en hij wil dan ook graag zelf een gezin stichten. Stieren zijn uitstekende, rustige ouders. Ze zijn bovendien zeer beschermend tegenover hun familie en geliefden.

 

4.      Zijn leiderskwaliteiten

De Stier is praktisch en rationeel ingesteld. Dit helpt hem om het overzicht te houden op verschillende vlakken. Hij is goed in het naleven van een familiebudget bijvoorbeeld en hij is erg goed in het organiseren van uitjes met het gezin.

 

5.      Zijn stabilitiet

Personen met het sterrenbeeld Stier kun je blind vertrouwen. Ze zijn stabiel en zullen nooit iets doen dat hun geliefden in gevaar zou kunnen brengen. Zijn stabiliteit is aantrekkelijk en wekt vertrouwen op bij anderen.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter