Astrocenter Blog by

Maandhoroscoop September

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

September, de zomervakanties zijn nu toch wel zo goed als voorbij. Weer terug naar het werk, naar school of nog even genieten van de nazomer? Ontdek hier wat jou te wachten staat op liefdesgebied, professioneel gebied en ontdek de tip van de maand!

 

In september beginnen de scholen weer, we gaan weer aan het werk, maar we kunnen vaak ook nog lekker nagenieten van het zomerse weer. Geniet ervan zo lang het kan!

 

Sterrenbeeld van de maand: Maagd

Het sterrenbeeld Maagd wordt beheerst door Mercurius. Deze planeet zorgt ervoor dat je analytisch kunt nadenken en dat je geconcentreerd te werk kunt gaan. Men kan op jou rekenen! De negatieve kant hiervan is dat je je snel zorgen maakt en je hoofd zit dan ook vaak vol onnodige onrust. Jij houdt er net van wanneer dinge makkelijk gaan, een beetje moeilijkheid maakt het leven interessanter voor de Maagd. De Maagd is op zoek naar perfectie en is niet heel spontaan in de liefde. Wanneer de Maagd zich wat meer openstelt heeft hij hier profijt van!

 

Maandhoroscoop September

 

Ram

RAM (21 maart t/m 20 april)

 

Liefde: Jupiter zorgt er deze maand voor dat je kunt pieken op liefdesgebied! Je kunt op je partner rekenen bij onverwachte problemen. Zit je even wat minder in je vel? Dan zul je merken dat je partner je graag wil beschermen.

Werk: Je kunt op professioneel gebied nieuwe voorstellen verwachten en je kunt een mand met mooie nieuwe ontwikkelingen verwachten. Wees niet et kieskeurig!

Tip voor deze maand: Ondanks wat kleine tegenslagen kun je rekenen op een, over het algemeen, positieve maand. Concentreer je op het positieve!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Ram

 

Stier

STIER (21 april t/m 21 mei)

 

Liefde: Jupiter en Venus helpen je om je ogen goed te openen wanneer je nog op zoek bent naar de ware. Heb je al een relatie? Dan zul je deze maand merken dat je je relatie wat meer leven in moet blazen. Misschien een beetje uit de sleur komen met nieuwe activiteiten?

Werk: Op professioneel gebied zit je gebakken, maar je mist motivatie. Let op Neptunus en Mercurius zorgen ervoor dat je meer geld uitgeeft dan voorzien. Wees hierop voorbereid!

Tip voor deze maand: Jupiter zorgt ervoor dat je kalm blijft wanneer je hoor dat men slecht over je praat…

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Stier

 

Tweelingen

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni)

 

Liefde: Aan het begin van de maand kan je gestrest zijn doordat je weer aan het werk moet na de zomervakantie. Dit heeft zijn weerslag op je relatie. In de loop van de maand trekt dit weg en ben je juist extra gepassioneerd! Dit brengt de rust terig in je relatie.

Werk: Mercurius en Jupiter zorgen ervoor dat je deze maand geen blad voor de mond neemt en voor je doelen strijdt. Dit zorgt ervoor dat je alles weer op orde krijgt op professioneel gebied.

Tip van de maand: Jupiter zorgt ervoor dat je je lekker in je vel voelt. Kijk uit, rond de 10e van de maand kun je emotioneel zijn.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Tweelingen

 

Kreeft

KREEFT (22 juni t/m 22 juli)

 

Liefde: Deze maand staat de liefde voor jou niet op de eerste plaats. Je bent meer bezig met familiebanden. Het einde van de zomer en het begin van het nieuwe schooljaar, of werkjaar houden je bezig en kosten energie. Heb je kinderen? Dan staan die nu op de eerste plaats.

Werk: Je bent deze maand meer bezig met je privéleven dan met je professionele bezigheden. Kijk uit dat je niet te laks wordt op het werk!

Tip van de maand: Mars zorgt ervoor dat je meer met je fysiek bezig gaat. Misschien is het een goed idee om een nieuwe sport te starten?

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Kreeft

 

Leeuw

LEEUW (23 juli t/m 23 augustus)

 

Liefde: je bent deze maand zachtaardiger dan normaal, je bent bereid om concessies te doen en problemen op te lossen. Jupiter zorgt ervoor dat je meer affectie toont naar je partner, maar ook naar je familie. Je bent deze maand extra sociaal!

Werk: De sterren staan deze maand erg goed voor je professionele carrière. Je kunt rekenen op een mooie nieuwe aanbieding of zelf een nieuw contract!

Tip voor deze maand: Mercurius zorgt ervoor dat je meer geld uitgeeft. Wees geduldig, het lost zich vanzelf op!

  Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Leeuw

 

MaagdMAAGD (24 augustus t/m 23 september)

 

Liefde: Je bent wat minder romantisch deze maand. Je hebt je hoofd vooral vol met de organisatie van de nieuwe start na de zomer. Je familie rekent op je en gaat er vanuit dat je alles regelt. Succes!

Werk: het lukt je niet om het tempo bij te houden deze maand. Gelukkig kunnen Jupiter en Mercurius je een handje helpen door je pragmatische blik te stimuleren. Je wordt gemotiveerd door het voordeel dat je kunt behalen.

Tip voor deze maand: Mercurius zorgt ervoor dat je goed kunt redeneren, zelfs als wanneer je de moed of motivatie verliest. Maak hier gebruik van!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Maagd

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

Weegschaal

WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober)

 

Liefde: Jupiter en Venus zorgen ervoor dat dit een liefdevolle maand voor je wordt! Bovendien zorgen deze twee er ook voor dat het op financieel gebied ook voor de wind gaat! Liefde en geld, wat wil je nog meer? Je lijkt wel te zweven!

Werk: Jupiter zorgt voor nieuwe kansen op professioneel gebied. Je kunt deze maand je hoogste niveau bereiken op verschillend gebieden!

Tip voor deze maand: financieel gaat het deze maand goed, dankzij je inspanningen. Na de 22 gaat het nog beter!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Weegschaal

 

Schorpioen

SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november)

 

Liefde: Je zet de liefde deze maand even op pauze. Je concentreert je op de nieuwe start na de vakantieperiode en alles dat daarbij komt kijken. Pas na de 23, wanneer Venus zijn invloed laat merken, dat je weer meer passie laat zien!

Werk: Mars en Uranus zorgen er in september voor dat je je kunt richten op je loopbaanontwikkeling. Jouw drang naar overwinning blijft, dus dit is een goed teken!

Tip van de maand: Ondanks dat je kamt met vermoeidheid, kun je in september bepaalde dromen naleven. Ga ervoor!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Schorpioen

 

Boogschutter

BOOGSCHUTTER (23 november t/m 21 december)

 

Liefde: Intieme momenten zijn zeldzaam deze maand, maar dit komt omdat dit voor jou een maand van gezelligheid is! Je vriendschappen juichen dit toe, maar vergeet niet dat affectie van beide kanten moet komen. Je goede humor werkt aanstekelijk.

Werk: Jupiter en Mercurius beschermen je nieuwe projecten deze maand. Profiteer hiervan en ga deze maand aan de slag met de voorbereidingen. Let op, zorg ervoor dat je ogen niet groter zijn dan je maag…

Tip voor deze maand: Sommige zaken die voor jou belangrijk zijn kunnen pas starten naar een paar mislukte pogingen. Geef niet op!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Boogschutter

 

Steenbok

STEENBOK (22 december t/m 20 januari)

 

Liefde: September is een chaotische periode voor je. Venus en Pluto zorgen voor een gespannen sfeer. Gooi geen olie op het vuur en ga problemen met je partner uit de weg. Ben je single? Blijf uit de buurt van getrouwde mannen of vrouwen!

Werk: Deze maand beidt goede carrièremogelijkheden, het geluk lijkt aan je zijde! Maak alles klaar voornieuwe mogelijkheden en geniet er ten volle van!

Tip voor deze maand: Jupiter zorgt deze maand voor nieuwe kansen en geeft een boost aan je sociale en professionele leven.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Steenbok

 

Waterman

WATERMAN ( 21 januari t/m 18 februari)

 

Liefde: Je bent vol enthousiasme deze maand. Je denkt niet te veel na en je gaat volledig met de stroom mee. Geniet van elk nieuwe avontuur, of het nou een blijvertje is of niet. Heb je een relatie? Nieuwe passie vult jullie harten.

Werk: Deze maand staat op professioneel gebied in het teken van nieuwe culturen. Je kunt een aanbod krijgen of een nieuwe taal leren via een cursus. Het buitenland staat op nummer één.

Tip voor deze maand: Jupiter geeft een boost aan je moraal. Rond de 10e kun je een emotionele uitspatting hebben.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Waterman

 

Vissen

VISSEN (19 februari t/m 20 maart)

 

Liefde: De Vissen met een relatie kan deze maand merken dat hij niet echt op de zelfde golflengte zit met zijn partner. Het is het perfecte moment om hier wat aan te doen. Praat er over met elkaar. Ben je single? De jacht wil deze maand niet echt lukken.

Werk: Saturnus en Neptunus kunnen er deze maand voor zorgen dat je het verkeerde pad kiest op professioneel gebied. Denk goed na voordat je een beslissing neemt en een bepaalde richting op gaat.

Tip voor deze maand: De volle maan van de 16e helpt je om beter naar jezelf te luisteren. Dit is gunstig voor je op verschillende gebieden!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Vissen

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter