Astrocenter Blog by

Top 3 lovers van de dierenriem

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Het ene sterrenbeeld is sensueler dan de andere, maar welke sterrenbeelden zijn de beste lovers? Ontdek hier de 3 meest sensuele sterrenbeelden. Staat jouw sterrenbeeld er tussen? Zo niet, lees dan snel verder om te ontdekken of jouw sterrenbeeld bij een van deze drie past!

 

Sommigen zijn sensueler en meer op hun gemak tussen de lakens dan anderen. Veel heeft te maken met de persoonlijkheid en karakter van iemand. Ontdek hier of jouw sterrenbeeld of die van je partner in de lijst staat van de drie meest seksuele sterrenbeelden!

 

Top 3 sensuele sterrenbeelden

 

  1. Stier

Het sterrenbeeld Stier wordt beheerst door de Venus, de planeet van de liefde, en dit zorgt ervoor dat de Stier voorop loopt op het gebied van liefde en seksualiteit! De Stier is een erg zachtaardig sterrenbeeld die er van houdt om de tijd te nemen en te genieten van elk moment. Bovendien is de Stier gul, ook in de slaapkamer... Dat worden slapeloze nachten!

 

De Stier past op seksueel gebied goed bij:

 

  1. Weegschaal

Ook het sterrenbeeld Weegschaal wordt beheerst door de planeet Venus, dit maakt hem super sensueel. Hij heeft lichamelijke liefde nodig om zich goed in zijn vel te voelen. De Weegschaal is elegant en dit gaat door tot in de slaapkamer. Hij houdt van subtiliteit, elegante outfits en zachte aanrakingen. De Weegschaal heeft er geen problemen mee om zijn of haar partner voorop te stellen.

 

De Weegschaal past op seksueel gebied goed bij:

 

  1. Schorpioen

Schorpioenen zijn ook uitstekende lovers! Ze hebben een natuurlijke sex-appeal die moeilijk te weerstaan is. De Schorpioen laat zich volledig leiden door passie en houden van nieuwe dingen proberen, ook in bed! Met een Schorpioen verveel je je nooit! Dit sterrenbeeld kan bezitterig zijn en wil graag dat zijn of haar partner helemaal voor hem of haar gaat.

 

De Schorpieon past op seksueel gebied goed bij:


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter