Astrocenter Blog by

Wat is jouw ideale man volgens jouw sterrenbeeld?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Hoe ziet jouw ideale man er uit? Wat zijn, zijn ideale eigenschappen? Over welke kwaliteiten moet hij beschikken om aan jouw wensen te kunnen voldoen? De stand van de planeet Mars op het moment van jouw geboorte bepaald welke type man bij jou past. Ontdek hier wat de ideale man voor jouw sterrenbeeld is!

 

De geboortehoroscoop vertelt veel over het verloop van onze leven, onze karakters en voorkeuren. De stand van de planeet Venus vertelt bijvoorbeeld op welke manier we van iemand houden. De stand van de planeet Mars vertelt ons meer over de manier waarop we verleiden, flirten, maar ook welke type man bij ons past…

 

Ontdek hier welk type man het beste bij jouw sterrenbeeld past!

 

De man van jouw dromen volgens jouw sterrenbeeld

Lees wat de positie van de planeet Mars verteld over de ideale man van jouw sterrenbeeld.

 

Ram

Ram

Jij bent op zoek naar een man dei weet wat hij wil. Hij moet een jager zijn, dapper, sportief en erg mannelijk.

 

 

Stier

Stier

De ideale man voor jou is een levensgenieter. Hij moet sensueel zijn, geduldig en een rustig karakter hebben. Je bent op zoek naar een stille kracht.

 

Tweelingen

Tweelingen

Jouw ideale man heeft een impulsief karakter. Hij is jeugdig en levendig en soms een beetje ongedisciplineerd. Hij is werelds, trendy en grappig.

 

Kreeft

Kreeft

Jij bent op zoek naar een zachtaardige man die een kinderlijke kant heeft. Zijn gevoeligheid is bijna vrouwelijk en hij is zeer verdraagzaam.

 

 

Leeuw

Leeuw

Jij hebt een gepassioneerde man aan je zijde nodig die overal graag de eerste of beste mee wil zijn. Je bent op zoek naar ambitie en dapperheid.

 

MaagdMaagd

De ideale man voor jou is kritisch en heeft een vlijmscherpe mening. Hij is analytisch, met een impulsieve kant en gepassioneerd.

 

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

Weegschaal

Weegschaal

Jouw ideale man is meegaand in de liefde, maar heeft een sterke politieke en sociale mening. Hij moet vechten voor zijn idealen!

 

 

Schorpioen

Schorpioen

Jij hebt een gepassioneerde, aantrekkelijke man nodig met seks appeal. Hij mag van jou wel een beetje een bad boy zijn!

 

 

Boogschutter

Boogschutter

De ideale man is voor jou joviaal, optimistisch, een veroveraar en vecht voor zijn idealen. Hij houdt van reizen, is sociaal en sportief.

 

 

Steenbok

Steenbok

Jij hebt behoefte aan een man die een volwassen kijk op het leven heeft. Hij is geduldig, een beetje op de achtergrond en timide.

 

 

Waterman

Waterman

Jouw ideale man is inventief, verassend en origineel. Hij houdt van vooruitgang en vernieuwing. Hij is tolerant en heeft een vrije geest.

 

 

Vissen

Vissen

Jij bent op zoek naar een zachtaardige man die zijn emoties makkelijk toont. Hij biedt een luisterend oor en is intuïtief.

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter