Astrocenter Blog by

Muziek-horoscoop

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Muziek maakt ons leven mooier en leuker. Verschillende soorten muziek zorgen ervoor dat we on blij voelen of juist emotioneel. Bespeel je zelf een instrument? Weet dan dat elk sterrenbeeld een bepaalde voorkeur heeft voor een muzieksoort. Ontdek hier welk muziekinstrument het beste bij jouw sterrenbeeld past!

 

Heb je een voorkeur voor een bepaalde muzieksoort of een muziekinstrument? Dit kan in veel gevallen in verband worden gebracht met jouw sterrenbeeld. We vertellen je hier welke muzieksoort het beste bij jouw sterrenbeeld past!

 

>> Ontdek de drie meest creatieve sterrenbeelden! <<

 

Ram

Het muziekinstrument dat dit sterrenbeeld het beste beschrijft zijn sambaballen! Ze brengen ritme en vrolijkheid in muziek. Jij bent iemand die veel energie heeft en niet graag stil zit. Je danst er graag op los, of het nou op de maat is of niet, als je maar plezier hebt!

 

Stier

De drum, de beat, een drumstel, dit past bij het sterrenbeeld Stier! Hij houdt ervan om het ritme aan te geven en van een zwaar geluid. De Stier houdt wel van een wild feestje dat tot laat in de nacht door gaat. Als de groove goed is kun je op hem rekenen op de dansvloer!

 

Tweelingen

De fluit beschrijft het sterrenbeeld Tweelingen het beste. Op muziekgebied zijn ze een beetje aarzelend. Ze fluiten graag wat weg, maar gaan er niet helemaal voor. Een fluit maakt wel muziek, maar zonder al te veel geluid te maken. De Tweelingen is niet iemand die graag vooraan danst!

 

Kreeft

De “air-guitar” beschrijft het sterrenbeeld Kreeft perfect. Hij is volledig zelfvoorzienend en voortdurend in een droom. Hij leeft zich graag uit zonder dat er te veel mensen naar hem kijken. Binnen zijn familie gaat hij lost op de muziek!

 

Leeuw

De Leeuw is als een synthesizer, hij stuurt de muziek aan. Hij orkestreert de festiviteiten zonder probleem en staat graag op de voorgrond. Hij zorgt ervoor dat alles draait zoals het hoort! De Leeuw heeft een goed gevoel voor ritme en houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan op de dansvloer!

 

Maagd

De dwarsfluit is een instrument dat de Maagd goed vertegenwoordigd. Een zacht geluid die niet het hoofdritme bepaald van een muziekstuk. Het is een instrument dat langzaam bespeeld wordt en niet de dynamiek heeft om het tempo aan te geven. De Maagd kan zich hier wel in vinden. Hij is liever een aanvulling dan de hoofdnood.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

Weegschaal

De bekkens passen bij het sterrenbeeld Weegschaal. Een schel geluid dat soms tot ergernis kan leiden, maar altijd een toevoeging is. Hij gaat gestaag door en houdt wel van wat vibratie! De Weegschaal houdt van wat pittigheid en spanning in zijn leven!

 

Schorpioen

De saxofoon is op het lijf geschreven van de Schorpioen. Dit is een instrument met een diepe melancholische en nostalgische klank. Toch is de melodie vaak liefelijk. De Schorpioen houdt van de dramatische klank en pit, met de lieve zachte ondertoon.

 

Boogschutter

De trompet is gemaakt voor de vrolijke Boogschutter! Dit instrument brengt leven in de brouwerij, net als de Boogschutter. Zingen, lachen, drinken en gezelligheid, daar is de Boogschutter naar op zoek. Hij houdt wel van een feestje en hij zet de toon met zijn levendige karakter.

 

>> Ontdek de vier meest gulle sterrenbeelden! <<

 

Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok heeft een klik met de djembé. De voluptueuze en sensuele sfeer die dit muziekinstrument geeft past bij hem. Hij houdt van de zwoele dans die erbij past en beweegt graag op het ritme van deze muziek.

 

Waterman

De elektrische gitaar heeft de juiste energie voor de Waterman. Hij is op zoek naar vrolijke, gekke muziek die bij zijn spontane karakter past! De elektrische gitaar zet de juiste toon voor hem! Wanneer hij een avondje op stap gaat is het gegarandeerd feest!

 

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is emotioneel, net als de muziek van de viool. Dit instrument is dan ook op zijn lijf geschreven. Hij kan zijn emoties uitdrukken met dit instrument en anderen beroeren. Hij houdt van muziek, zolang er maar emotie in ligt.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter