Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Vissen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 19 februari en 20 maart? Dan is jouw sterrenbeeld Vissen! De vissen is aan waterteken, net als de Kreeft en de Schorpioen. Dit betekent dat je erg medelevend en begripvol bent! Ontdek hier 5 goede redenen om op een Vissen te vallen!

 

Degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Vissen zijn genereus en populaire vrienden. Dit komt voornamelijk door hun zachtaardige en trouwe karakter. Je kunt op ze rekenen! Ook op liefdesgebied zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een Vissen, ontdek hier waarom!

 

5 goede redenen om verliefd te worden op een Vissen

 

1. Zijn fantasie

Het sterrenbeeld Vissen is zeer creatief en heeft een eindeloze fantasie. Ongeacht de situatie, je kunt altijd rekenen op de Vissen voor een creatieve ingeving. Deze gave brengt leven in de brouwerij en je zult je dan ook niet snel vervelen met een Vissen!

 

2. Zijn medeleven

De meeste Vissen zijn erg gevoelig en beschikken over veel medeleven. Ze kunnen slecht tegen onrecht en zulle er alles aan doen om het voor een ander beter te maken. Ze zijn sympathiek naar anderen en zullen altijd voor je klaar staan als je een probleem hebt.

 

3. Zijn onzelfzuchtigheid

Het sterrenbeeld Vissen zet een ander vaak op de eerste plaats, pas daarna denken ze aan zichzelf. Ze zijn zeer onbaatzuchtig, vooral wanneer het gaat om hun dierbaren. Als een ander gelukkig is, kan de Vissen dan ook zijn. Ze zullen dingen voor anderen doen zonder daar zelf iets voor terug te verwachten.

 

4. Zijn aanpasvermogen

De Vissen passen zich gemakkelijk aan, aan hun omgeving en zijn hierdoor erg makkelijk in de omgang. Ze zijn sociale wezens en fladderen zonder problemen van groep naar groep. Geen problemen dus als je hem wil meenemen naar je vrienden, hij past zich zonder problemen aan!

 

5. Zijn attente karakter

De Vissen is een attent persoon en is trots op wat hij doet. Ze zijn extreem veeleisend voor zichzelf en willen alles perfect doen voor hun partners. Bij heb hoef je dus geen zorgen te maken om een gebrek aan aandacht!

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter