Astrocenter Blog by

5 goede redenen om verliefd te worden op een Leeuw

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ben je geboren tussen 23 juli en 23 augustus geboren? Dan is jouw sterrenbeeld de Leeuw. De Leeuw is een echt vuurteken en dit is te merken in zijn karakter. Hij houdt van het leven en houdt ervan om te genieten! Ontdek hier 5 goede redenen om te vallen voor dit vurige sterrenbeeld.

 

Ja, de Leeuw houdt wel van aandacht. Zijn charme en charisma zorgen ervoor dat waar hij ook komt, mensen naar hem zullen kijken. Om een leeuw te versieren heb je dan ook wel wat doorzettingsvermogen nodig: er liggen kapers op de kust! Denk eraan: de Leeuw wil graag kunnen pronken met zijn verovering!

 

>> Ontdek hier hoe je een Leeuw kunt versieren! <<

 

5 goede reden om verliefd te worden op de Leeuw

 

1. Zijn gulheid

Leeuwen zijn van nature zeer gul en verwennen hun geliefden met cadeautjes, eetentjes of andere verassingen. Het sterrenbeeld Leeuw is van mening dat er geen prijskaartje gehangen kan worden aan liefde. Hij zal er alles aan doen om zijn partner het beste van het beste te geven. Het is voor hem een plezier om een cadeautje te kopen voor zijn geliefde.

 

2. Zijn leiderscapaciteiten

De Leeuw straalt een natuurlijke kracht en leiderschap uit. Ze zijn dan ook goede leiders. Het sterrenbeeld Leeuw houdt ervan om uitjes en dates te organiseren voor zijn geliefde. Zij doen al het werk!

 

3. Zijn passie in bed

De Leeuw is een passievol persoon en dit houd niet op in de slaapkamer. Ze zijn goede minnaars die veel aandacht voor hun partner hebben.

 

4. Zijn gezelligheid

De Leeuw is zeer sociaal, ze brengen altijd leven in de brouwerij. Ze houden wel van een feestje en zullen zeker niet de eerste zijn die naar huis gaat. Ook zijn humor is een van zijn sterke kanten. Plezier gegarandeerd!

 

5. Zijn hulpvaardigheid

Het sterrenbeeld Leeuw staat bekend om zijn hulpvaardigheid en ze geven graag advies. Het maakt niet uit hoe groot het probleem is, je kunt altijd bij hem terecht. De Leeuw zal een oplossing zoeken en vinden.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

  


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter