Astrocenter Blog by

De drie meest creatieve sterrenbeelden

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Creativiteit helpt ons en hebben we nodig in ons dagelijks leven. Het brengt kleur en passie in onze dagelijkse dingen! “Outside the box-denken” is een zeldzame gave die we niet allemaal hebben. Ben jij een van deze personen? Lees verder en ontdek elke sterrenbeelden het meest creatief zijn!

 

Out-of-the-box-denken wordt tegenwoordig erg gewaardeerd in onze samenleving, zowel op professioneel gebied als binnen vriendschappen of liefdesrelaties.

 

Creativiteit is een gave die ons helpt om het beste uit het leven te halen. Bepaalde sterrenbeelden zijn creatiever aangelegd dan andere. We bespreken hier de drie meest creatieve sterrenbeelden.

 

De top 3 creatieve sterrenbeelden

 

Waterman

Waterman

De Waterman is een van de sterrenbeelden die zich het minst aan de vaststaande gedragsregels van de maatschappij houden. Ze zijn vrije geesten die hun eigen ideeën volgen. Ze houden er net van om de massa te volgen en creëren liever hun eigen dingen. Ze hebben het unieke talent om nieuw licht te laten schijnen op een situatie.

 

 

Bovendien is Uranus de planeet van het sterrenbeeld Waterman. Deze planeet heeft hem sterke nieuwe visionaire krachten. De Waterman is vaak 5 à 10 jaar voor op zijn tijd!

 

De Waterman heeft het liefste een baan waarbij hij zijn creativiteit kwijt kan, hier wordt hij gelukkig van. Maar denk wel twee keer na voordat je een Waterman aanneemt, ze hebben lak aan regels en gaan altijd hun eigen weg!

 

Vissen

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is erg gevoelig, maar heeft een geweldige creatieve geest. Ze zijn voortdurend op zoek naar een passie waar ze hun creativiteit in kwijt kunnen, zoals schilderen, schrijven, beeldhouwen enz.

 

Hun creatieve vonk komt rechtstreeks van Neptunus, de moederplaneet van het sterrenbeeld Vissen. Het is deze planeet die hen hun dromerige en artistieke karakter heeft gegeven.

 

Met zijn grote dromen en poëzie in hun ziel, zal de Vissen blij zijn met een baan waarin hij zijn artistieke gaven kan gebruiken. Hij is niet op zoek naar materiele zaken als geld.

 

Kreeft

Kreeft

De Kreeft beschikt over een enorme fantasie en een creativiteit die hierbij past. Dit sterrenbeeld houdt ervan om dingen te creëren, het maakt eigenlijk niet uit wat! Ze zijn vooral gelukkig wanneer ze hun creativiteit kunnen delen met hun naaste familie en vrienden.

 

De Kreeft is emotioneel, gevoelig en zeer creatief. Hij trekt zich vaak terug in zichzelf of in zijn huis, waar hij zich veilig voelt.

 

De Kreeft kan zijn geluk vinden in een baan in de literatuur, muziek of film. Hij kan zijn creativiteit goed kanaliseren en hij blijft altijd persoonlijk. Dit spreekt anderen aan in zijn werk.

 

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter