Astrocenter Blog by

Wat zeggen jouw sms’jes over jou?

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Iedereen verstuurt tegenwoordig wel sms’jes of app’jes. We versturen bijna direct onze gedachten naar een ander persoon. Deze directe manier van formuleren zeggen veel over de persoonlijkheid van mensen. Lees hier hoe jouw sterrenbeeld sms’jes schrijft en wat dit over je zegt.

 

Elke seconde worden er wereldwijd 200 000 sms’jes verstuurd. Elke dag schrijven we er wel een paar, ontvangen we er een aantal of we wachten erop. Ontdek wat jouw sterrenbeeld voor sms’jes schrijft!

 

>> Ontdek wat jouw handschrift zegt over jouw persoonlijkheid <<

 

Hoe schrijf jij sms’jes volgens jouw sterrenbeeld?

 

Ram en Tweelingen

Jouw berichtjes zijn tamelijk kort. Deze sterrenbeelden houden er niet van om berichtjes zonder einde te ontvangen, of wanneer het doel van het bericht niet duidelijk is. Ze antwoorden snel en ze wachten ook ongeduldig op het antwoord van de ander. Wanneer ze geen antwoord krijgen zullen ze hun gesprekspartner aansporen door meerdere sms’jes te sturen. Ze houden niet van wachten!

 

Stier, Steenbok en Maagd

Hun berichtjes zijn duidelijk, gedetailleerd en gestructureerd. Ze gebruiken de leestekens zoals het hoort en gebruiken nauwelijks afkortingen. Hun berichtjes kunnen nogal koel en afstandelijk overkomen. Ze vinden het niet erg als ze niet direct antwoord krijgen, ze raken niet in paniek en wachten gewoon rustig af. Of ze sturen later een berichtje om te vragen of hun gesprekspartner hun eerste berichtje goed ontvangen heeft.

 

Kreeft en Vissen

Deze sterrenbeelden zijn nogal kinderlijk in hun berichtjes. Ze houden ervan om veel smileys te gebruiken en gebruiken vaak afkortingen. Jammer genoeg zijn ze vaak de enigen die hun berichtjes helemaal begrijpen. Maar wacht niet te lang met antwoorden, ze voelen zich snel in de steek gelaten of ongeliefd…

 

Leeuw, Weegschaal, Boogschutter

Zij sturen de perfecte sms’jes! Duidelijk, goed geschreven, beleefd en aardig. Maar kijk uit, als ze geen antwoord krijgen worden ze snel boos en denken dat men niet om ze geeft!

 

Waterman

Ze schrijven leuke berichtjes, gestructureerd, maar kort. De Waterman houdt ervan om sms’jes of app’jes te versturen. Soms sturen ze een kort grapje of anekdote. Ze zijn geduldig, dus als ze niet direct een antwoord krijgen wachten ze geduldig af. Ze vergeten het vervolgens helemaal. Zelf zijn ze ook vaak laat met het beantwoorden van berichtjes, ze zijn te druk met andere dingen!

 

Schorpioen

De Schorpioen schrijft vaak slecht. Zelfs als hun bericht kort is, is het vaak niet duidelijk wat hij bedoeld. Ze gebruiken lange zinnen en onduidelijke afkortingen. Maar dit komt vooral doordat ze er niet zo van houden om sms’jes te sturen. Ze bellen veel liever! Ze zijn nogal angstig, dus als je ze niet direct beantwoord zijn ze bang dat je een ongeluk hebt gehad of dat er iets anders ergs is gebeurt…


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter