Astrocenter Blog by

Zomerhoroscoop – Liefdes special

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

De zomer is het perfecte moment voor romantische ontmoetingen. Eindeloze romantische zomeravonden en is het perfecte moment om meer passie in een relatie te brengen! Wat kun jij deze zomer verwachten op liefdesgebied? Wordt het een hittegolf of een druilerige zomer?

 

Lees hieronder uw liefdeshoroscoop van deze zomer!

 >> Ontdek hier jouw gratis horoscoop van Juli<<

 >> Ontdek hier jouw gratis horoscoop van Augustus<<

 

Liefdeshoroscoop zomer 2017

 

Ram

Ram

De maand augustus is goed voor je! Heb je een relatie? Dan ben je op zoek naar geluk op langere termijn. Ben je single? Dan droom je van een stabiele relatie en je kunt niet wachten tot deze wens in vervulling gaat! Wacht echter niet te lang, want de zomer is de perfecte periode om iemand te ontmoeten! De Ram heeft iemand nodig waarop hij kan rekenen en die hem dagelijks kan helpen als hij een probleem heeft.

 

Stier

Stier

Venus staat voor jou centraal deze zomer. Er staat een verbetering van je relatie op het programma, geniet hiervan! Het wordt een warme zomer voor de Stier. Ben je single en heb je de liefde nog niet gevonden in September? Maak je dan geen zorgen, de liefde is dichterbij dan je denkt! Misschien wel op et werk? Tussen je vrienden? Op de sportschool? Wees niet verlegen en kijk goed om je heen!

 

Tweelingen

Tweelingen

De maand juli belooft een prachtige maand voor jou te worden! Je geniet van het leven deze zomer en je hebt hierdoor des te meer kans op onverwachte, leuke ontmoetingen. Heb je een relatie? Dan is het tijd om grip te krijgen op jullie gezamenlijke projecten. Heb je net een nieuwe relatie? Dan ben je op zoek naar een speciaal plekje in zijn of haar leven. Maar wees geduldig!

 

Kreeft

Kreeft

Een periode van obstakels ligt achter je. Je hebt alles op tafel gelegd en je kunt alleen nog maar vooruit gaan en een stevige basis creëren. Het geluk is deze zomer weer aan je zijde! Je liefdesleven raakt in een versnelling en je hebt hierdoor minder tijd voor je familie. Ben je single? Geniet van de zon en maak plezier, liefde overkomt je wanneer je het minst verwacht!

 

LeeuwLeeuw

In juli kun je rekenen op romantische ontmoetingen, nieuwe vriendschappen en familiebijeenkomsten. Je hebt bijna geen tijd meer om niks te doen! Heb je een relatie? Dan wordt de maand augustus een vredige en rustige maand voor je. Trek je niet te veel aan van de vragen die je jezelf stelt, geeft de liefde de ruimte! Ben je single? September wordt een maand gevuld met liefde!

 

MaagdMaagd

De zomer is zoet, harmonieus en ontspannen voor jou en dit zal ongetwijfeld zorgen voor nieuwe ontmoetingen! Heb je een relatie? Jij en je partner delen alles met elkaar en jullie zitten volledig op dezelfde golflengte! Jullie begrijpen elkaar tot in het kleinste detail! Jullie liefde is stabiel en mooi, is het tijd voor de volgende stap? In september ben je in een wat minder romantische bui, je bent geconcentreerd op nieuwe projecten.

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

WeegschaalWeegschaal

Je kunt deze zomer wat gefrustreerd zijn. Je hebt het gevoel dat je partner wat afstand van je neemt. Ookal maakt je dit verdrietig of boos, maak er niet een te groot punt van. Probeer de situatie af te wenden en om te zetten op een ontspannen manier. Ben je alleenstaand? Dit is waarschijnlijk niet de zomer waar je jouw ware zult tegenkomen. Maar niet getreurd, je hebt allerlei gezellige uitjes met vrienden en familie in het vooruitzicht! September belooft een goede maand te worden, met wellicht een romantisch tintje!

 

SchorpioenSchorpioen

Je hebt in juli geen zin meer om te werken, vooral als je collega’s op vakantie gaan… Maar de werkvloer is niet helemaal leeg en dit zou wel eens het begin kunnen zijn van een nieuwe romance! Is een liefde op de werkvloer niet helemaal jouw ding? Geen probleem! Je hebt een aura en energie om je heen die mensen aantrekt, dus ook in je vrije tijd of op vakantie kun je de liefde tegenkomen. Heb je aan het einde van de zomer het gevoel dat je relatie de verkeerde kan op gaat? Maak je geen zorgen, het komt snel weer op de rit!

 

BoogschutterBoogschutter

De zomer brengt een golf van mogelijkheden op liefdesgebied, maar er is maar één persoon die jouw hoofd op hol kan brengen! Je beleeft deze zomer een liefdesrelatie die je blind maakt, enkel om de lange zomeravonden samen door te kunnen brengen. Tegen het einde van de zomer heb je behoefte om tijd door te brengen met je vrienden. Dit kan moeilijk zijn voor je partner.

 

SteenbokSteenbok

Het zomerse licht kleur jouw liefdesleven dit seizoen. In juli staan de Zon, Venus en Mercurius in jouw sterrenbeeld. Zij helpen je om jouw relatie een aantal onvergetelijke momenten te geven. Ben je single? Deze zomer kun je tegen jouw droomman of droomvrouw aanlopen. Je hoeft er alleen maar in te geloven, te ontspannen en maak het jezelf niet te moeilijk. In september kun je wat discussies hebben met je partner. Zorg dat deze niet uit de hand lopen!

 

WatermanWaterman

Deze zomer staan er nieuwe projecten voor je relatie op het programma. Jullie groeien steeds meer naar elkaar toe en dit overdonderd je op een goede manier! Ben je alleenstaand? Je hebt een vriend die jouw aandacht hard nodig heeft. Misschien zit er wel meer is? Hoe dan ook, jouw liefdesleven is speciaal en mooi deze zomer. Jouw geluk kent geen einde! September geeft je een golf van plezier, dit maakt je hoofd lekker leeg.

 

VissenVissen

Je wordt deze zomer omringd door alle soorten liefde. Het belooft een liefdevol seizoen te worden! Overweldigende liefde, hartstocht, spanning, je komt het allemaal tegen. Of je nou een relatie hebt of niet. De zomerse zonnestralen dalen op je neer en je kunt gaan schitteren! Je hebt soms het gevoel dat je jouw partner niet bij kunt houden, dit kan voor strubbelingen zorgen. Probeer dezelfde richting op te kijken en vervolg jullie relatie zonder problemen!


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter