Astrocenter Blog by

Maandhoroscoop Augustus

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Augustus, de zomer is in volle gang! Geniet jij ook zo van de zon? Dit is de ster die deze maand centraal staat. Ontdek hier wat jou te wachten staat in de zomerse augustusmaand!

 

Deze maand is voor velen een maand van vakantie en zon! Ga jij nog op reis, of vier je jouw vakantie lekker in Nederland? Misschien zit je vakantie er al wel weer op! Geniet in elk geval van deze heerlijke zomermaand en alles wat je te wachten staat!

 

Sterrenbeeld van de maand: Leeuw

Het sterrenbeeld Tweelingen wordt beheerst door de Zon. Je houdt van aandacht en om in de schijnwerpers te staan. Sommigen vinden jou behoefte aan aandacht een beetje overdreven, maar de meesten hebben bewondering voor je. Dit komt voornamelijk door jou gulle en trouwe karakter. Je hebt een autoritair karakter, maar je blijft een warme persoonlijkheid. Je hebt veel ambitie en je hart op de juiste plaats!

 

Maandhoroscoop Augustus

 

Ram

RAM (21 maart t/m 20 april)

 

Liefde: In augustus wordt het voor jou duidelijk welke beslissing je moet nemen op liefdesgebied. Je kunt de knoop doorhakken! Saturnus wijst je de weg op het gebied van je gevoelens. Hij helpt je om je gevoelens op een rijtje te zetten.

Werk: Je laat deze maand duidelijk merken wat jouw ideeën zijn en je houd je poot stijf. Jupiter belooft je een goed contract aan het einde van augustus, of nieuwe perspectieven tot ontwikkeling op professioneel gebied.

Tip voor deze maand: Verwaarloos je professionele relaties niet! In nood kun je deze contacten soms goed gebruiken!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Ram

 

Stier

STIER (21 april t/m 21 mei)

 

Liefde: Mars maakt je deze maand ondeugend. Je hebt deze maand meer behoefte aan sensualiteit dan aan romantiek… Deze zomermaand is voor de Stier het perfecte moment voor een liefdesavontuur!

Werk: Je hebt deze maand behoefte aan vrijheid, je wilt je werk laten liggen en erop uit trekken! Op financieel gebied kun je een meevaller verwachten. Misschien krijg je nog geld terug van iemand?

Tip voor deze maand: Je lijkt maar niet stil te kunnen zitten deze maand, kijk uit dat dit aan het einde van de maand niet negatief uitpakt…

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Stier

 

Tweelingen

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni)

 

Liefde: Je hebt deze maand behoefte aan sensualiteit en nieuwe projecten met je geliefde.  Als je een relatie hebt dien je deze maand keuzes te maken, om jullie toekomst samen  veilig te stellen. Ben je single? Er is iemand die een plekje in jou leven wil!

Werk: Mars en Saturnus kunnen er deze maand voor zorgen dat een contract ten einde komt. Heb je zin om van baan te veranderen? Dit is het juiste moment!

Tip van de maand: Op het gebied van de liefde ga je te veel af op je verstand. Laat bepaalde dingen los en geniet van de liefde!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Tweelingen

 

Kreeft

KREEFT (22 juni t/m 22 juli)

 

Liefde: Jupiter spoort je deze maand aan om een aantal aankopen te doen die je voorkomen een boost geven. En het lijkt te werken! Je geniet deze maand van de liefde en het leven. De zomer is duidelijk warmer dan het voorjaar…

Werk: Je verveelt je een beetje op het werk… je moet je best doen om gemotiveerd en geconcentreerd te blijven. Vooral wanneer het gaat om routinewerk…

Tip van de maand: De sterren nemen deze maand een aantal twijfels en zorgen weg. Je kunt weer opgelucht adem halen!

Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Kreeft

 

Leeuw

LEEUW (23 juli t/m 23 augustus)

 

Liefde: Je viert je verjaardag met een groots feest dit jaar! Augustus brengt duidelijkheid in bepaalde zaken waarover je twijfelde. Je voelt je opgelucht en licht! Relaties verlopen makkelijker, wanneer je een relatie hebt, maar ook wanneer je single bent! Geniet ervan.

Werk: Begin augustus zorgt de Nieuwe Maan ervoor dat je nieuwe plannen kunt maken. Mars en Saturnus zorgen ervoor dat je de juiste beslissingen op lange termijn kunt maken. Ze zorgen ervoor dat je gestructureerd te werk kunt gaan, hier ben je goed in!

Tip voor deze maand: De sterren staan in augustus gunstig. Ze kunnen zorgen voor een financiële meevaller in de vorm van een bonus.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Leeuw

 

MaagdMAAGD (24 augustus t/m 23 september)

 

Liefde: Op familiegebied is dit een gezellige maand, je krijgt er bijna kinderlijke verlangens van! Venus en Mars geven je gepassioneerde verlangens, welke je ook zeker ten uitvoer brengt! Zowel wanneer je een relatie hebt, als wanneer je single bent.

Werk: Saturnus helpt je om je plannen rustig ten uitvoer te brengen. Je volgt je doelstellingen nauwkeurig. Je laat je projecten niet zomaar liggen, hier ben je te trots voor!

Tip voor deze maand: Het is tijd voor ontspanning! De zen-sfeer van deze maand zorgt ervoor dat je je zorgen opzij kunt schijven.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Maagd

 

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en jouw astrologische toekomst? Contacteer een van onze ervaren astrologen!
Consulteren

 

Weegschaal

WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober)

 

Liefde: Let op, deze maand kun je frustraties ervaren… Wanneer je een relatie hebt, voel de aanwezigheid van de ander niet genoeg. Ben je single? De lang verwachte zomerliefdes blijken niet te zijn wat je ervan had verwacht…

Werk: De planeten zorgen er in augustus voor dat je perfectionistisch bent! Je gaat deze maand tot het uiterste op professioneel gebied en je zult merken dat je aanzien hierdoor groeit.

Tip voor deze maand: Je voelt je deze maand mentaal moe, maar dit kun je compenseren met positieve energie!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Weegschaal

 

Schorpioen

SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november)

 

Liefde: Deze maand kun je een vreugdedansje doen! Je hebt deze maand geen tekort aan vrienden over de vloer! Wanneer je een relatie hebt kun je deze maand een aantal gemeenschappelijke projecten starten die jullie dichter bij elkaar brengen.

Werk: Deze maand kom je vooruit! Je initiatieven werpen zijn vruchten af en resulteren in successen. Je motivatie krijgt dan ook een flinke boost!

Tip van de maand: De zon straalt en je ziet de toekomst zelf ook zonnig tegemoet. Profiteer van je zelfvertrouwen!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Schorpioen

 

Boogschutter

BOOGSCHUTTER (23 november t/m 21 december)

 

Liefde: Je hebt deze moeite om je partner te begrijpen. Je partner doet in jouw ogen moeilijk, terwijl je naar eenvoud hunkert… Ben je single? De werkvloer is een vijver waarin gevist kan worden! Houd je ogen geopend…

Werk: Je weet wat je wilt, je toont je ideeën met volle overgave en je bent zeker van jezelf! Rond de dertiende van de maand kun je het beste je rekeningen controleren en een plan voor de rest van de maand opstellen.

Tip voor deze maand: Begin de dag met het vastleggen van je afspraken, je zult zo efficiënter te werk kunnen gaan.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Boogschutter

 

Steenbok

STEENBOK (22 december t/m 20 januari)

 

Liefde: Het is warm buiten, maar ook in jouw slaapkamer! Deze maand staat in het teken van passie voor de Steenbok. Je hebt behoefte aan warmte en lichamelijk contact. Deze maand brengt alles wat je wenst op liefdesgebied!

Werk: ondanks een betere organisatie gaat niet alles even succesvol op professioneel gebied. Het is hoogseizoen voor je en je kunt het tempo maar moeilijk bijhouden.

Tip voor deze maand: Saturnus helpt je om je activiteit op te krikken. Het is goed om deze maand aan je bloedsomloop te werken. Denk aan zwemmen of fietsen, maar bouw langzaam op.

  Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Steenbok

 

Waterman

WATERMAN ( 21 januari t/m 18 februari)

 

Liefde: Liefde is jouw prioriteit in augustus. Mars en Jupiter laten je libido spreken! Ben je single? Leuke gesprekken zijn leuk, maar je ziet liever actie! Heb je een relatie? Geniet van elkaar deze zomerse maand…

Werk: Omstandigheden zorgen ervoor dat je aan het einde van de maand een bepaalde taak niet gedaan krijgt. Geen zorgen, dit zorgt er alleen maar voor dat je sneller vorderingen kunt maken!

Tip voor deze maand: De Volle Maan zorgt er rond de 18e voor dat je een check-up kunt doen en aanpassingen kunt aanbrengen in je plannen.

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Waterman

 

Vissen

VISSEN (19 februari t/m 20 maart)

 

Liefde: Er zit enthousiasme in je relaties! Je vrienden kunnen je deze maand verassen door hun betrokkenheid. Rond de 15e kan er wat wrijving ontstaan. Je partner wil je niet volgen bij je plannen. Ben je Single? Profiteer deze maand dan van gezellige contacten en uitjes!

Werk: Je kunt maar moeilijk opstaan in de ochtend en je kunt last hebben van een ochtendhumeur deze maand. Kijk uit met wat je zegt tegen de mensen die je pad kruisen…

Tip voor deze maand: Aan het einde van deze maand kun je een meevaller verwachten. Je kunt goed onderhandelen!

 Lees de beschrijving van het sterrenbeeld Vissen

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter