Astrocenter Blog by

Edelsteen van het sterrenbeeld Schorpioen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sterrenbeelden kunnen gekoppeld worden aan bepaalde edelstenen. Deze edelstenen kunnen hun positieve energieën en krachten doorgeven. Ontdek hier welke edelstenen bij het sterrenbeeld Schorpioen passen.

 

Edelstenen hebben altijd al de interesse gewekt van de mens. Al eeuwen geleden geloofde men dat edelstenen bepaalde geneeskrachtige energieën bevatten. Al in de oudheid werden edelstenen gebruikt voor healing en meditaties. Vandaag wekken deze mooie stenen nog steeds onze interesse. We bespreken hier welke edelstenen in het bijzonder worden geassocieerd met de Schorpioen en welke krachten deze stenen hebben.

 

Schorpioen

Edelstenen van de Schorpioen

Elk sterrenbeeld wordt in verband gebracht met bepaalde specifieke edelstenen. Hier lees je welke edelstenen dit zijn voor het sterrenbeeld Schorpioen.

 

De basis edelsteen

De Aquamarijn heeft een positieve invloed op het sterrenbeeld Schorpioen. Deze edelsteen helpt de Schorpioen te ontspannen en zijn zorgen lost te laten. De Aquamarijn helpt bij het afronden van projecten en plannen, de steen maakt de Schorpioen volhardend en succesvol. Hiernaast biedt de Aquamarijn ook de volgende werking:

 

Hij verbetert de communicatie van de Schorpioen

De Aquamarijn laat de Schorpioen logisch en redelijk nadenken.

Hij creëert een spirituele rust.

 

Extra edelstenen

Ook Carneool is een positieve steen voor de Schorpioen. Hij helpt de Schorpioen om zich aan te passen aan zijn omgeving. Daarnaast zorgt hij ervoor dat hij geen verkeerde beslissingen neemt.  

 

De Onyx verbetert de concentratie van de Schorpioen. Hij geeft verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt ervoor dat de Schorpioen precies kan werken. Deze edelsteen brengt tevens wijsheid.

 

>>Voel je je uit balans? Onze consulenten staan voor je klaar!

 

Overige positieve edelstenen voor de Schorpioen

Granaat: geeft de Schorpioen doorzettingsvermogen.

Jade: geeft dit sterrenbeeld bescheidenheid.

Topaas: zorgt voor meer zelfvertrouwen.

 

Edelstenen gebruiken

Wil je profiteren van de krachten van deze edelstenen? Je kunt ze bij je dragen in een sieraad of als amulet. Op deze manier kunnen ze hun genezende krachten continu aan je doorgeven. Ook in huis kunnen de edelstenen hun krachten afgeven. Ze kunnen op centrale plekken in huis geplaatst worden.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter