Astrocenter Blog by

Edelsteen van het sterrenbeeld Vissen

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Alle sterrenbeelden kunnen worden verbonden aan een aantal specifieke edelstenen. Iedere edelsteen beschikt over bepaalde helende energieën en krachten. Ontdek hier welke edelstenen speciaal bij het sterrenbeeld Vissen horen en over welke eigenschappen ze beschikken.

 

Edelstenen hebben altijd al de aandacht getrokken en tot de verbeelding gesproken. In de oudheid werd er al geloofd dat de stenen speciale helende krachten bevatten. Men gebruikte edelstenen bij verschillende rituelen en meditaties. In dit artikel bespreken we welke edelstenen zijn verbonden aan het sterrenbeeld Vissen en over welke helende werking ze beschikken.

 

Vissen

Edelstenen van de Vissen

Elk sterrenbeeld wordt in verband gebracht met bepaalde specifieke edelstenen. Hier lees je welke edelstenen dit zijn voor het sterrenbeeld Vissen.

 

De basis edelsteen

De Amethist heeft een positieve invloed op het sterrenbeeld Vissen. Amethist helpt de Vissen om zich spiritueel te ontwikkelen. Ook werkt deze edelsteen beschermend en zuiverend. Hij helpt de Vissen om meer zelfinzicht te krijgen en hij helpt bij het verwerken van negatieve ervaringen. Hiernaast heeft de Amethist de volgende werking:

 

Hij creëert een harmonieuze relatie met vrienden en familie.

De Amethist houdt zwarte (negatieve) gedachten op afstand.

Hij Opent deuren naar doorzettingsvermogen.

 

Extra edelstenen

Ook de Turkoois heeft een positieve invloed dop het sterrenbeeld Vissen. Deze edelsteen brengt wijsheid en evenwicht. Deze steen heeft een vitaliserende werking wanneer nodig en helpt bij het vinden van innerlijke rust.

 

De Saffier brengt de Vissen loyaliteit. Hij helpt bij de ontwikkeling van creativiteit en inlevingsvermogen. Hij houdt angsten bij de Vissen weg.

 

>> Heb je last van angsten? Heb je behoefte aan spiritueel advies? Onze consulenten staan voor je klaar!

 

Overige positieve edelstenen voor de Vissen

Aquamarijn: helpt de Vissen om zijn emoties te uiten.

Jade: Helpt de Vissen om zijn doelen te bereiken.

Labradoriet: creëert vriendschappen.

 

Edelstenen gebruiken

Edelstenen geven hun helende krachten constant af. Wil je profiteren van de positieve energieën van de edelstenen van jouw sterrenbeeld? Je kunt ze bij je dragen in een sieraad of amulet. Zo kun je constant profiteren van de helende krachten. Ook in huis kunnen de edelstenen hun energieën afgeven. Se kunnen geplaatst worden op een centrale plaats in huis.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter