Astrocenter Blog by

Edelsteen van het sterrenbeeld Waterman

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sterrenbeelden hebben elk zo hun eigen edelstenen die hen kunnen helpen en kracht kunnen geven. Elke edelsteen bevat specifieke helende energieën. Ontdek hier welke edelstenen geassocieerd worden met het sterrenbeeld Waterman!

 

Edelstenen worden steeds populairder, maar al in de vroege oudheid werd er al gebruik van gemaakt. Men geloofde dat edelstenen bepaalde energieën en krachten met zich meedroegen. Edelstenen werden gebruikt tijdens rituelen en meditaties. Ook vandaag worden edelstenen nog dit doel gebruikt. Ontdek hier de edelstenen die verbonden zijn aan het sterrenbeeld Waterman en wat hun specifieke krachten zijn.

 

Waterman

Edelstenen van de Waterman

Elk sterrenbeeld wordt in verband gebracht met bepaalde specifieke edelstenen. Hier lees je welke edelstenen dit zijn voor het sterrenbeeld Waterman.

 

De basis edelsteen

De Hyacinth heeft een positieve invloed op het sterrenbeeld Waterman. Hij zorgt ervoor dat de Waterman zich beter kan aanpassen aan de dagelijkse evenementen. Deze edelsteen werkt bovendien zuiverend en beschermend. Hij geeft de Waterman meer levenskracht en vitaliteit. Hiernaast heeft de Hyacinth de volgende werking voor het sterrenbeeld Waterman:

 

Hij zorgt ervoor dat de Waterman zich rustig en kalm voelt.

De Hyacinth geeft de Waterman standvastigheid.

Hij geeft de Waterman stabiliteit.

 

Extra edelstenen

Ook de Aquamarijn heeft een positieve invloed dop het sterrenbeeld Waterman. Hij zorgt ervoor dat je beheerst blijft. Deze edelsteen brengt tolerantie en zorgt ervoor dat de Waterman soms afstand kan nemen van zijn emoties die de overhand kunnen nemen.

 

De Jaspis geeft de Waterman zelfvertrouwen en wist stap voor stap angsten en twijfels uit.

 

>> Heb je last van angsten? Heb je betrouwbaar advies nodig? Onze consulenten staan voor je klaar!

 

Overige positieve edelstenen voor de Waterman

Rozenkwarts: stimuleert de creativiteit en gevoeligheid.

Chalcedoon: geeft de Waterman meer gevoel.

Turkoois: brengt wijsheid in het leven van de Waterman.

 

Edelstenen gebruiken

Edelstenen geven hun helende krachten constant af. Wil je profiteren van de positieve energieën van de edelstenen van jouw sterrenbeeld? Je kunt ze bij je dragen in een sieraad of amulet. Zo kun je constant profiteren van de helende krachten. Ook in huis kunnen de edelstenen hun energieën afgeven. Se kunnen geplaatst worden op een centrale plaats in huis.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter