Astrocenter Blog by

Edelsteen van het sterrenbeeld Steenbok

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Sterrenbeelden hebben elk zo hun eigen edelstenen die hen kunnen helpen en kracht kunnen geven. Elke edelsteen bevat specifieke helende energieën. Ontdek hier welke edelstenen geassocieerd worden met het sterrenbeeld Steenbok!

 

Edelstenen worden steeds populairder, maar al in de vroege oudheid werd er al gebruik van gemaakt. Men geloofde dat edelstenen bepaalde energieën en krachten met zich meedroegen. Edelstenen werden gebruikt tijdens rituelen en meditaties. Ook vandaag worden edelstenen nog dit doel gebruikt. Ontdek hier de edelstenen die verbonden zijn aan het sterrenbeeld Steenbok en wat hun specifieke krachten zijn.

 

Steenbok

Edelstenen van de Steenbok

Elk sterrenbeeld wordt in verband gebracht met bepaalde specifieke edelstenen. Hier lees je welke edelstenen dit zijn voor het sterrenbeeld Steenbok.

 

De basis edelsteen

De Chrysopraas heeft een speciale positieve werking voor het sterrenbeeld Steenbok. Hij zorgt voor innerlijke rust en zuivert het lichaam en de geest. De Steenbok zal zich minder afhankelijk voelen van anderen en van de liefde wanneer hij deze edelsteen bij zich draagt. De Chysopraas zorgt ervoor dat de Steenbok positief in het leven staat. Hiernaast heeft deze edelsteen ook nog de volgende werking:

 

Hij stimuleert het geduld en tolerantie.

Hij houdt negatieve energieën op een afstand, zoals agressiviteit en geweld.

De Chysopraas zorgt ervoor dat de Steenbok niet langer twijfelt.

 

Extra edelstenen

Ook de Calcedoon heet een positief effect op het sterrenbeeld Steenbok. Hij zorgt ervoor dat de Steenbok diplomatieke beslissingen kan maken. Hij zorgt er eveneens voor dat familiebanden sterker worden en hij geeft de Steenbok meer compassie.

 

De Smaragd symboliseert de harmonie en accentueert het zelfvertrouwen van de Steenbok. Hij zorgt ervoor dat dit sterrenbeeld weloverwogen en gezonde meningen kan vormen.

 

>> Ben je de balans kwijt? Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Onze consulenten staan voor je klaar!

 

Overige positieve edelstenen voor de Steenbok

Aquamarijn: zorgt ervoor dat de Steenbok zijn gevoelens beter kan uiten.

Onyx: geeft de Steenbok verantwoordlijkheidgevoel en wijsheid.

Rozenkwarts: stimuleert de creativiteit en gevoeligheid.

 

Edelstenen gebruiken

Wil je profiteren van de krachten van deze edelstenen? Je kunt ze bij je dragen in een sieraad of als amulet. Op deze manier kunnen ze hun genezende krachten continu aan je doorgeven. Ook in huis kunnen de edelstenen hun krachten afgeven. Ze kunnen op centrale plekken in huis geplaatst worden.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter