Astrocenter Blog by

Edelstenen van het sterrenbeeld Weegschaal

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ieder sterrenbeeld kan gekoppeld worden aan een aantal edelstenen. Elke edelsteen heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en krachten. Lees hier welke edelstenen bij het sterrenbeeld Maagd horen en welke helende werking deze hebben.

 

Edelstenen hebben altijd al de interesse gewekt van de mens. Al eeuwen geleden geloofde men dat edelstenen bepaalde geneeskrachtige energieën bevatten. Al in de oudheid werden edelstenen gebruikt voor healing en meditaties. Vandaag wekken deze mooie stenen nog steeds onze interesse. We bespreken hier welke edelstenen in het bijzonder worden geassocieerd met de Weegschaal en welke krachten deze stenen hebben.

 

Weegschaal

Edelstenen van de Weegschaal

Elk sterrenbeeld wordt in verband gebracht met bepaalde specifieke edelstenen. Hier lees je welke edelstenen dit zijn voor het sterrenbeeld Weegschaal.

 

De basis edelsteen

De Peridoot heeft een positieve invloed op het sterrenbeeld Weegschaal. Hij bevrijdt de Weegschaal van negatieve invloed van anderen. Deze edelsteen helpt om zelfstandigheid te creëren en een eigen weg te kiezen. Hij helpt de Weegschaal om eigen fouten en ongelijk te herkennen. Daarnaast helpt de Peridoot ook bij het volgende:

 

Hij laat de Weegschaal verantwoordelijkheid

Hij geeft de Weegschaal innerlijke kracht en beschermt zijn aura.

De Peridoot zorgt tevens voor autonomie en innerlijke harmonie.

 

Extra edelstenen

Ook jade is een positieve steen voor de Weegschaal. Hij helpt om angsten te overwinnen en doelen de Weegschaal zichzelf stelt te behalen.

 

De Saffier werkt kalmerend en vermindert stress. Bovendien helpt deze edelsteen bij de ontwikkeling van de intuïtie en loyaliteit.

 

>> Voel je je uit balans. Heb je behoefte aan nieuwe inzichten? Onze consulenten staan voor je klaar!

 

Overige positieve edelstenen voor de Weegschaal

Granaat: geeft de Weegschaal strijdlust

Rookkwarts: helpt bij het ontwikkelen van verantwoordelijkheidsgevoel.

Topaas: zorgt ervoor dat de Weegschaal beter georganiseerd is en niet meer twijfelt.

 

Edelstenen gebruiken

Wil je profiteren van de krachten van deze edelstenen? Je kunt ze bij je dragen in een sieraad of als amulet. Op deze manier kunnen ze hun genezende krachten continu aan je doorgeven. Ook in huis kunnen de edelstenen hun krachten afgeven. Ze kunnen op centrale plekken in huis geplaatst worden.

 


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter