Astrocenter Blog by

Edelstenen van het sterrenbeeld Maagd

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Ieder sterrenbeeld kan gekoppeld worden aan een aantal edelstenen. Elke edelsteen heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en krachten. Lees hier welke edelstenen bij het sterrenbeeld Maagd horen en welke helende werking deze hebben.

 

Al sinds jaar en dag gelooft de mens dat edelstenen krachten bevatten die je niet met het blote oog kunt zien. Al in de oudheid werden edelstenen gebruik voor genezing en meditaties. Ook vandaag is men nog steeds (en steeds meer) geïnteresseerd in de werking van edelstenen. We bespreken hier welke edelstenen worden geassocieerd met het sterrenbeeld Leeuw en welke specifieke genezende krachten zij hebben.

 

Maagd

Edelstenen van de Maagd

Elk sterrenbeeld wordt in verband gebracht met bepaalde specifieke edelstenen. Hier lees je welke edelstenen dit zijn voor het sterrenbeeld Maagd.

 

De basis edelsteen

De Sardonyx heeft een positief effect op het sterrenbeeld Maagd. Hij helpt dit sterrenbeeld om minder pietluttig te zijn en minder snel kritiek te geven. Deze edelsteen heeft een positief effect op de moraal en leidt passies in goede banen. De Sardonyx brengt tevens stabiliteit en geluk in relaties. Daarnaast heeft de Sardonyx de volgende effecten op de Maagd:

 

Hij geeft begeleiding wanneer de Maagd keuzes moet maken.

De Sardonyx helpt om een globale visie te hebben op zaken en logisch na te denken.

Hij geeft inzicht en toewijding.

 

Extra edelstenen

Ook de Agaat is gekoppeld aan het sterrenbeeld Maagd. Hij houdt gevaarlijke en negatieve situatie op afstand. Hij brengt de Maagd vrolijkheid en helpt om de creativiteit te ontwikkelen.

 

De Onyx helpt de Maagd om zijn geest helder te houden en zorgt voor een stabiele leefomgeving. Hij zorgt er tevens voor dat de Maagd meer verantwoordelijkheidsgevoel krijgt en weloverwogen keuzes kan maken.

 

>> Voel je je uit balans. Heb je behoefte aan nieuwe inzichten? Onze consulenten staan voor je klaar!

 

Overige positieve edelstenen voor de Maagd

Jaspis: Geeft de Maagd meer vastberadenheid.

Topaas: zorgt ervoor dat ze Maagd zijn zelfvertrouwen opschroeft.

Carneool: geeft meer motivatie en werkt vitaliserend.

 

Edelstenen gebruiken

Wil je profiteren van de krachten van deze edelstenen? Je kunt ze bij je dragen in een sieraad of als amulet. Op deze manier kunnen ze hun genezende krachten continu aan je doorgeven. Ook in huis kunnen de edelstenen hun krachten afgeven. Ze kunnen op centrale plekken in huis geplaatst worden.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter