Astrocenter Blog by

Edelstenen van het sterrenbeeld Stier

Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Stier hier!

 

Edelstenen worden al honderden jaren gebruikt voor genezingen en er wordt geloofd in de krachten waarover ze beschikken. Edelstenen werden vroeger bijvoorbeeld als energiebron bij rituelen, bij het voorspellen van de toekomst en bij meditaties. Ook vandaag de dag is er nog steeds grote interesse voor de krachten van de edelstenen. We bespreken hier welke krachten dit zijn.

 

Stier

Edelstenen van de Stier

Ieder sterrenbeeld past bij bepaalde edelstenen. Ze worden in verband gebracht aan de hand van de krachten die de stenen bevatten. Ontdek hier de edelstenen die het sterrenbeeld Stier kunnen helpen.

 

De basis edelsteen

De Blauwe Saffier neemt negatieve energieën weg. Hij zorgt ervoor dat de liefde wordt bevorderd en dat de waarheid aan het licht komt. Deze edelsteen heeft een positieve invloed op de communicatievaardigheden van de Stier. De Blauwe Saffier heeft de volgende werking voor het sterrenbeeld Stier:

 

Hij zorgt ervoor dat de Stier zijn eigen identiteit (terug)vindt

Hij helpt de Stier om naar zijn innerlijke kracht te luisteren en zijn intuïtie te volgen

De Blauwe Saffier transformeert de woede

 

Hiernaast brengt de Blauwe saffier kalmte en helpt de Stier om zijn loyaliteit te vinden. Ook versterkt deze steen het doorzettingsvermogen van de Stier op langere termijn.

 

Extra edelstenen

Ook de Granaat is een edelsteen die de Stier kan helpen. Hij stimuleert passie en seksualiteit. Deze warme steen wakkert de innerlijke vlam van de Stier aan. Profiteer hiervan!

 

De Rozenkwarts beschermt de Stier tegen alle vormen van geweld of agressiviteit. Deze Edelsteen brengt bovendien liefde en liefdevolle gevoelens. De rozenkwarts stelt het hart open en helpt bij het verwerken van trauma’s.

 

Overige positieve edelstenen voor de Stier

Chyrsocolla: maakt de Stier toleranter

Lapis-Lazuli: geeft zelfvertrouwen

Opaal: zorgt voor een avontuurlijke levensinstelling

 

 >> Lees hier meer over de werking van Edelstenen

 

Edelstenen gebruiken

Edelstenen geven hun krachten continu af. Om goed te kunnen profiteren van hun helende werking kunnen de stenen worden verwerkt in een sieraad en zo continu gedragen worden. De stenen kunnen ook los in hus geplaatst worden en geven zo hun energieën door in huis.


Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Dit vindt u misschien ook leuk...

Sterrenbeeld Waterman versieren

Ben je verliefd op iemand met het sterrenbeeld Waterman, maar weet je niet hoe je hem of haar het beste kunt versieren? Weet dat de Waterman van originaliteit houdt! Lees hier hoe je bij hem in de smaak kunt vallen…

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter

Edelstenen van het sterrenbeeld Tweelingen

Wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn maar ook over bepaalde krachten en eigenschappen beschikken? Ontdek de verbluffende krachten van de edelstenen die worden geassocieerd met het sterrenbeeld Tweelingen hier!

Verder lezen
Sofia de RuijterAstrocenter

Sofia de RuijterAstrocenter